Nihat Kahveci: "Galatasaray'dan gitmek isterse kim ne diyebilir? Artık yerini dolduracaksın"

Galatasaray, Konyaspor deplasmanına şampiyonluğunu ilan etmek için sahaya çıkacak.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'dan gitmek isterse kim ne diyebilir? Artık yerini dolduracaksın"

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"ŞAMPİYONLUĞU ÇATIR ÇATIR KUTLAYACAK"

"'Seni yenemedim ama 24. şampiyonluğumu aldım.' diyecek bir Galatasaray var. O da şampiyonluğu çatır çatır kutlayacak."

"FAVORİ GALATASARAY'DIR"

"Fenerbahçe mağlubiyetinden önce de sonra da ne söylediysem bugün hala aynı şeyi söylüyorum. Yine yeniden favori Galatasaray'dır."

"BOŞUNA YILDIZ OLMADILAR"

"Konyaspor dişli bir rakip ama Galatasaray'ın problem çözebileceği oyuncu sayısı fazla. Mauro Icardi, Dries Mertens, Fernando Muslera, Kerem Aktürkoğlu... Bu isimler boşuna yıldız olmadılar. Diğer taraftan Fenerbahçe'nin İstanbulspor'la oynayacağı müsabakanın da rahat geçeceğini düşünüyorum."

"ÇOK BÜYÜK YIKIM VE HÜSRAN OLUR"

"Futbolda her şey mümkün diye bir söz var. Eğer Galatasaray buradan şampiyonluğu kaybederse çok büyük yıkım ve hüsran olur. Galatasaray'ın bunun altından kalkması çok zor olur. Çünkü Fenerbahçe'nin son bir ayda yaşadığı puan kayıplarıyla biz Galatasaray için 'Şampi…" kelimesini kullanıyorduk. At başı giden bir yarış olmaktan çıktı, 2. olursan Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için 3 eleme turu yapacaksın, seri başı da değilsin. Çok büyük dezavantaj. Şampiyon olsan sadece Play-Off var."

"GALATASARAY'DAN GİTMEK İSTERSE..."

"Futbolcu akıllıdır. Hem kulübünü hem de geleceğini düşünür. Mesela büyük kayıplar da olabilir. Mesela Barış Alper Yılmaz gitmek isterse kim ne diyebilir? Sacha Boey'i sattıysan Barış Alper Yılmaz'ı da satarsın. Artık yerini dolduracaksın. O da yönetimin ve hocanın bileceği iş." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2024, 10:18
YORUM EKLE