Nihat Kahveci: "Galatasaray'dan transfer ettirdi, Galatasaray için en önemli faktör"

Galatasaray, Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'dan transfer ettirdi, Galatasaray için en önemli faktör"

TRT Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın Konyaspor'a 2-1 mağlup olduğu maçı değerlendirdi.

"KEYİFLİ BİR MAÇ OLDU"

Çok keyifli bir maç oldu. İlklerin yaşandığı bir gece oldu. Konyaspor adına olumlu ilklerin, Galatasaray adına da olumsuz ilklerin... Konyaspor 2023'teki ilk galibiyetini aldı. Yeni teknik direktörleri ile ilk galibiyetini aldı. Oğulcan da ilk golünü attı.

"BAMBAŞKA BİR LİG BAŞLIYOR"

Galatasaray ise 17 maç sonra ilk resmi maçta yenildi. İlk defa da öne geçtiği bir maçı kaybetti. Galatasaray bugün Fenerbahçe'nin Sevilla'ya elenmesini unutturdu. Şu an bambaşka bir lig başlıyor.

"HER ZAMAN ZORLANMIŞTIR"

Galatasaray, Konyaspor deplasmanında her zaman zorlanmıştır. Galatasaray'ın burada 3 puan bırakması Fenerbahçelilere Sevilla mağlubiyetini unutturdu.

"ÇOK HOŞUMA GİTTİ"

İki takım da açık futbol oynattı ve benim çok hoşuma gitti. Konyaspor son dakikada bir gol daha kaçırdı onu da atsa fişi çekerdi. Buradaki en önemli faktör Nelsson...

"NELSSON, MARCAO'YU TRANSFER ETTİRDİ"

Nelsson, yanındaki Marcao'yu Sevilla'ya transfer ettirdi. Abdülkerim'in hatalarını kapattı. Kaan kötü oynadı diyemem, yıllardır Galatasaray'da oynuyormuş gibiydi. Sadece orta sahanın defansa yardıma gelmemesinden dolayı ciddi pozisyon buldu Konyaspor.

"BEKLENMEYEN YENİLGİ"

Galatasaray taraftarı beklemediği bir yenilgiyle karşılaştı ama o kadar da karamsar olmaya gerek yok. 14'te 14 unutlmayacak bir seri. Uzun bir ara verdi. Kasımpaşa maçında beklenen ftbol yoktu. Bugün de beklenen futbolu görmedik.

"TAKIMIN BEYNİ MERTENS YOKTU"

Mertens beyin... Gol atar, atmaz sorun değil. Sağında solunda kim varsa hepsinin performansını artıran bir oyuncu. Kasımpaşa maçında da hissetti, Konya'da da. Rashica ve Kerem iyiydi. Boey, eski Boey değildi.

"KATKIYI ALAMADI"

Oyuna giren oyunculardan gerekli katkıyı alamadı. Icardi, Kasımpaşa da dahil bir koordinasyon eksikliği vardı. Kendine olan güveni gitmiş gibi duruyor. Daha zor pozisyonda daha iyi vuruş yapan Icardi, bu maç yapamadı. Konyaspor bu galibiyetle tarihe geçti.

"EN KONSANTRE OLACAĞIM MAÇ OLURDU"

Ben Konyaspor'un oyuncusu olsam en konsantre olacağım maç bu olurdu. Kazandığın an tarihe geçeceksin. Öyle de oldu. Fenerbahçe eğer Alanyaspor'u mağlup ederse işte o zaman ligde işler değişir.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2023, 22:12
YORUM EKLE