Nihat Kahveci: "Galatasaray'ın transfer fiyaskosu olduğunu söylüyorlardı, bu iş bu kadar mı kolay gösterilir?"

Galatasaray, futbolseverlerin hayranlıkla izlediği maçta Sivasspor'u 6-1 mağlup etti.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'ın transfer fiyaskosu olduğunu söylüyorlardı, bu iş bu kadar mı kolay gösterilir?"

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, GALİP GELMEKTEN YORULMADI"

"Galatasaray, ligde çok istikrarlı bir sezon geçiriyor. Saydım böyle galibiyet, galibiyet, galibiyet... Yoruldum, Galatasaray galip gelmekten yorulmadı."

"GALATASARAY'DA HERKES İYİ OYNUYOR"

"Maç başlıyor, maç sonundaki istek arzu, oyun şekli, konsantrasyon aynı... Galatasaray, hala 7'yi arıyor. O yüzden Galatasaray lider. Galatasaray sahanın içinde skora bakmadan oynuyor. Galatasaray'da bir tane kötü oynayan var mı? Oyuna girenler bile iyi oynadı. Kerem Aktürkoğlu bile çok iyi oynadı. Icardi'ye muhteşem bir asist yaptı. Bir tane pozisyona girdi. Bazı topları kaptırırdı ama bu maçta çalımlar atıp paslar verdi. Herkes iyi oynuyor. Galatasaray, çok enteresan. Boşuna 'Mayıslar bizimdir' demiyorlar."

"HAKIM ZIYECH, ÇOK KOLAY GÖSTERİYOR"

"Hakim Ziyech aylardır yoktu, sakattı, 'Transfer fiyaskosu mu? İki maç üst üste oynamadı' deniyordu. Böyle oynayınca oynamadığı dönemler için kim, ne der? Hakim, sahanın içinde her şeye Hakim. Bu kadar güzel şut mu atılır, bu iş bu kadar mı kolay gösterilir? Bu işler bu kadar kolay değil. Biz de vurduk, attık, zor yani ama Hakim, çok kolay gösteriyor. Topu ayağına aldığında 30 metreden aşağı gol atmıyor. Bu maçta ceza sahası içinden de attı."

"BARIŞ ALPER YILMAZ'A GELİNCE ÜRKÜYORUM"

"Barış Alper Yılmaz, sana gelince ürküyorum. Bu nasıl bir tempo? Bir ilk yarı oynadı, aman Allah'ım! 2 tane asist yaptı ama onun gibi 7 tane daha koşu attı ama topu atmadılar."

"OKAN BURUK, TEKNİK DİREKTÖR USTALIĞI YAPIYOR"

"Okan Hoca, teknik direktörlük ustalığı yapıyor. Galatasaray ile söylenecek tek şey 'Maç bitmesin' dedim. Güzel futboldan bol golden keyif alıyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2024, 23:45
YORUM EKLE