Nihat Kahveci: "Harbiden arada kaynadı, benim çok beğendiğim bir oyuncuydu"

Galatasaray, transfere damga vuran takımların başında yer aldı.

Nihat Kahveci: "Harbiden arada kaynadı, benim çok beğendiğim bir oyuncuydu"

Transferin son gününde 5 ismi kadrosuna katan Galatasaray, büyük ses getirdi.

NutSpor Youtube kanalında yayınlanan programda Nihat Kahveci, Juan Mata ve Mauro Icardi transferiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci’nin açıklamaları şu şekilde:

-JUAN MATA, ÇOK İYİ BİR TRANSFER-

“Galatasaray, uçakları peş peşe indirdi. Juan Mata, harbiden arada kaynadı. Benim çok beğendiğim bir oyuncuydu. Bir milli takım söyleyeyim, o kadronun içinde bulunması en zor takım bence İspanya Milli Takımı’dır. Özellikle Mata’nın olduğu jenerasyon. Xabi Alonso, Marcos Senna, Xavi, Iniesta, Fabregas’lar, say say bitmiyor. O milli takıma gidiyordu. Böyle bir oyuncudan bahsediyoruz. ’34 oldu, çöp’ diyenler var. 632 maç oynamak demek hem de en üst düzeyde ne kadar istikrarlı bir oyuncu olması demektir. Çok iyi transfer.”

-ICARDI, ÇOK BÜYÜK BİR İSİM-

“Icardi, 383 maçta 203 gol atmış, ayıp. İnanılmaz ya. Inter’de 29 ve 27 gol attığı sezonlar var ve yanına da 10 asist yazıyor. PSG’ye gittiği sezon 20 gol attı. Sonra zaten oynama ihtimalin yok. Mbappe, Neymar ve Messi var. Konu orada kapanır, bu oyuncuları oyundan bile çıkarmıyorlar. Çok büyük bir isim. Yaşı da iyi. Galatasaray’da bir tane oyuncu için bile ‘ Neden alındı?’ diyemiyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2022, 10:59
YORUM EKLE