Nihat Kahveci: "Hiç kusura bakmayacak, maçı mı alacaktın? Vallahi çok üzülüyorum"

Galatasaray derbisinin son anlarında top toplayıcı çocukla gerginlik yaşayan ve Nihat Kahveci'nin tepkisini çeken Tayfur Bingöl, kişisel sosyal medya hesabından Beşiktaş efsanesine cevap verdi. Bingöl'ün paylaşımındaki emoji sosyal medyada çok konuşuldu.

Nihat Kahveci: "Hiç kusura bakmayacak, maçı mı alacaktın? Vallahi çok üzülüyorum"

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray'ın sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği derbinin yankıları sürüyor. Konuk takımda Tayfur Bingöl, Nef Stadı'nda oynanan mücadelenin son bölümlerinde top toplayıcı çocukla yaşadığı polemiğin ardından çarpıcı çıkışlarına devam ediyor.

Duraklama dakikalarında top toplayıcı çocuğu ittirmesiyle gündeme oturan deneyimli oyuncu, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada kendini savunmuştu. Top toplayıcı çocuğun oyunu duraklatmak amacıyla kendisine top vermediğini vurgulayan 29 yaşındaki oyuncu, "Bunun eğitimi verilmeli" diyerek sarı kırmızılı camiayı eleştirmişti.

Tayfur Bingöl, "Futbolcuların reaksiyonları, maç içinde yüksek olur. Karşı Top Toplayıcı Çocuk, 'Ayağımdan topu al' dedi, 15-20 metre var. Biz bir arma taşıyoruz. Böyle seviyede Futbol oynanan yerlerde bunun eğitimi verilmeli, azaltılmalı. Oyunu duraklatmak amaçlı top verilmiyor." ifadelerini kullanmıştı.

NİHAT KAHVECİ ELEŞTİRDİ

Yaşanan olay sonrası spor kamuoyu Tayfur Bingöl'ü eleştirirken, bir Beşiktaş efsanesi olan TRT Spor yorumcusu Nihat Kahveci de deneyimli futbolcunun hareketine ilişkin yorumlarda bulunmuştu.

Kahveci, "Beni en çok üzen; O arma itmez o çocuğu. Tayfur Bingöl hiç kusura bakmayacak. 5 saniye geçirdi. Ne oldu? Maçı mı alacaktın Tayfur? Vallahi çok üzülüyorum ya. Hem armadan bahset, orada çocuğu itmek mi o Türk bayraklı Beşiktaş armasının karşılığı?" demişti.

KAHVE EMOJİSİYLE YANIT VERDİ

NİHAT KAHVECİ'nin sözlerine yanıt veren Tayfur Bingöl, kişisel sosyal medya hesabından 2019 yılında Tottenham'ın Olympiakos'u devirdiği maçta top toplayıcı çocuğun topu hızlı vermesi sonrası İngiliz ekibinin attığı golden görsel paylaştı. 29 yaşındaki oyuncunun söz konusu paylaşımına, "5 saniyenin önemi" yazması ve kahve emojisi koyması Nihat Kahveci'ye gönderme olarak algılandı.

Tayfur Bingöl'ün bu tepkisi de sosyal medyada ciddi şekilde eleştirildi.

GOLÜN MİMARI OLDU, MOURINHO TEBRİK ETTİ

Mücadele 2-1 Olympiakos üstünlüğüyle devam ederken top toplayıcı Callum Hynes, topu hızlı bir şekilde oyuna sokmuş ve Harry Kane'in golünün mimarlarından olmuştu. Maç oynanırken dönemin teknik direktörü Jose Mourinho, Callum'a teşekkür etmiş ve unutamayacağı bir armağan vermişti. Tottenham tesislerinde takım yemeğine katılan genç top toplayıcı hayranı olduğu isimlerle unutulmaz bir deneyim yaşamıştı.

Kaynak: Hürriyet

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2022, 09:12
YORUM EKLE