Nuno Martins: "Galatasaray'a transferini zor görüyorum, muhteşem bir performansı var"

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu belirtilen Portekizli yıldız futbolcu Rafa Silva ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Nuno Martins: "Galatasaray'a transferini zor görüyorum, muhteşem bir performansı var"

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Rafa Silva konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. 

GALATASARAY, 3.5 MİLYON EURO TEKLİF ETTİ

Portekiz basınının Benfica ile sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcuya Galatasaray'dan 3.5 milyon Euro'luk teklif geldiğini yazması büyük heyecan yaratmıştı.

KATAR'DAN 7 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Gelen haberlere göre bir Katar kulübü, Rafa Silva'ya yıllık 7 milyon Euro'luk resmi teklif yaptı. Şu anda Avrupa'dan da çok sayıda talibi olan Portekizli 10 numara konusunda yaşanan bu gelişme transferi Galatasaray adına daha da zorlaştıracak.

Record gazetesinin Benfica muhabiri Nuno Martins, Rafa Silva transferiyle ilgili son durumu değerlendirdi. 

Martins'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'A TRANSFERİ ZOR"

"Rafa Silca'ya geçen sezon başında da Katar'dan teklifler oldu ancak Benfica'da kaldı. Şu anda durum farklı. Çünkü Benfica ile yeni sözleşme yapmama kararı aldı. Ben Rafa Silva'nın Galatasaray'a transferini zor görüyorum" ifadesini kullandı.

"MUHTEŞEM BİR PERFORMANS"

Yıldız futbolcunun müthiş bir sezon geçirdiğini de belirten Martins, "44 maçta 18 gol attı ve 14 asist yaptı. Muhteşem bir performans. En büyük özelliği sahada tüm rakiplerinden hızlı olması." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2024, 19:04
YORUM EKLE