Okan Buruk: "5 oyuncumuzu içeride uğurladık"

Süper Lig'de Galatasaray deplasmanda Medipol Başakşehir'i 7-0 mağlup ederken teknik direktör Okan Buruk mücadeleyi değerlendirdi.

Okan Buruk: "5 oyuncumuzu içeride uğurladık"

Galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Okan Buruk, Dünya Kupası'ndan sonra daha hazır bir şekilde geri döneceklerini söyledi.

"Bizim bir oyunumuz var, onun üzerinden gittik"

"Maça başlarken ligin en iyi takımlarından, geride en iyi pas yapan takımlarından biri olduklarını zaten söylemiştik. Tabii bugüne kadar çok fazla maç oynadılar, Dünya Kupası öncesi son maçtı, onlar adına zor oldu. Bizim bir oyunumuz var, onun üzerinden gittik. Hücuma çıkışlarımız, sonlandırmalarımız bugün daha iyiydi. 'Galatasaray çok pozisyona giriyor ama atamıyor' deniliyordu, bugün o goller nasip oldu. Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi ve üstüne böyle bir galibiyet çok değerli. Başakşehir çok önemli bir camia, Emre Hoca hem Avrupa'da hem Türkiye'de çok başarılı sonuçlar aldı. Bu galibiyet çok sevindirici."

"Türkiye'den Dünya Kupası'na en fazla futbolcu gönderen takımız"

"Daha önce de kazandığımız maçlardan sonra milli takım arası gelmişti. Türkiye'den Dünya Kupası'na en fazla futbolcu gönderen takımız, 5 oyuncumuz turnuvaya gidiyor. Onları da uğurladık içeride. Arayı iyi şekilde değerlendirip lige bıraktığımız yerden devam edeceğiz. Dünya Kupası arasından daha hazır döneceğiz"

Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi yorumu

"Kerem hem savunma yönünde hem de hücum yönünde çok etkili oldu. Bu oyunu bize gösteren yine Kerem'di, yine aynı şekilde gösterdi. Icardi'nin hem gol atması hem de oyun içindeki performansı... Takım savunmasına olan katkısı Mertens ile birlikte Icardi'nin çok faydalıydı. Tüm futbolcular üst seviyede oynadılar, gol attıkça daha da rahat ortaya çıktı. Bize güvenmelerini söylüyorduk, bunun karşılığını verdiğimiz için de sevinçliyim. Eleştiriler olacaktır. İnşallah taraftarlarımızla birlikte daha büyük sevinçler yaşayacağız."

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2022, 10:17
YORUM EKLE