Okan Buruk: "Abdullah Avcı'nın Galatasaraylılığı tartışılmaz"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk dün akşam Trabzonspor’un Fenerbahçe’yi 2-0 yendiği maçı yardımcıları ile beraber izledi. 

Okan Buruk: "Abdullah Avcı'nın Galatasaraylılığı tartışılmaz"

Oldukça kalabalık bir ekiple beraber Florya’da, Trabzonspor’un galibiyetine şahit olan Buruk’un keyfi yerine geldi. Maçtan sonra, Buruk’un yaptığı “Abdullah hocanın Galatasaraylılığı tartışılmaz” esprisi geceye damga vurdu.  

"UMUT BOZOK İYİ GALATASARAYLI, KÖTÜ GOLCÜ"

Maçın başından itibaren Trabzonspor’un maçı kazanacağına olan inancını ortaya koyan Okan Buruk, Umut Bozok’un kaçırdığı gollerden sonra, “İyi Galatasaraylı. Kötü golcü” ifadelerini kullandı.

Umut Bozok, yaz boyunca Galatasaraylı yöneticiler ve Okan Buruk’a mesaj göndererek “çocukluğumun takımında oynamaya hazırım” demişti. 

"ŞAMPİYONLUK YOLUNDAKİ RAKİBİMİZ TRABZONSPOR"

Okan Buruk maçtan sonra Abdullah Avcı’nın kendilerine şampiyonluk yolunda önemli bir hediye sunduğunu söyledi. Ardından da, “şampiyonluk yarışındaki rakibimiz Fenerbahçe değil, Trabzonspor. Bu gece bir kez daha netleşti” ifadelerini kullandı. 

HAYALİ GALATASARAYDI

Daha önce Abdullah Avcı’nın yardımcılığını yağpn Okan Buruk’un  “Abdullah hocanın Galatsaraylılığı tartışılmaz” esprisinin ardında ise Trabzonspor teknik direktörününün sarı-kırmızılıların alt yapısında çalışması ve kariyerine başladığı yıllarda hayalinin sürekli olarak Galatasaray’da çalışmak olduğunu söyelemesinin yattığı tahmin ediliyor. 

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2022, 23:06
YORUM EKLE