Okan Buruk: "Başka biri olsaydı oynamayabilirdi, ağrıları vardı"

Galatasaray, RAMS Park'ta oynanan karşılaşmada Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti.

Okan Buruk: "Başka biri olsaydı oynamayabilirdi, ağrıları vardı"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"TARAFTARLARIMIZLA ÇOK İYİ İŞLER YAPTIK"

"Trabzonspor gibi çok büyük bir takımla oynadık. Bu maçlar bizim için de önemli oluyor. Seyircimiz de baskılı oyuna katıldı. Onlarla çok iyi işler yaptık. Oyuncularıma da teşekkür ederim."

"BAŞKA BİRİ OLSA OYNAMAZDI"

"Kulübeden oyuncuları alkışla destekledim. Başka biri olsa Barış Alper Yılmaz'ın yerinde oynamayabilirdi. Ağrıları vardı. Türk, yabancı herkes %100'ünü veriyor. Onlara sahada sahip çıkmamız lazım."

"HAKEMİ BEĞENMEDİK"

"Hakem Atilla Karaoğlan'ın performansını beğenmedik."

"ZIYECH'E UĞURLU GELDİĞİNİ SÖYLEDİM"

"Hakim Ziyech'e 'Hoş geldin' demek istiyorum. Maçtan sonra konuştuk. Uğurlu geldiğini söyledim. Güzel ve farklı bir tanıtım oldu. İyi oyuncularımız vardı, daha da iyi olduk. Rekabet artacak. Şampiyonlar Ligi'ne girmek ve Türkiye'de şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Türkiye Kupası da hedeflerimizden. Tüm oyuncuları kullanacağım. Kritik maç oynadık, puan kaybına tahammülümüz yoktu. Avrupa'da başarı istiyoruz. Sokakların kutlamalarla dolduğu bir ortam yaşatmak istiyoruz. İnşallah olur."

"ZAHA'YI KORUMAK İSTİYORUZ"

"Wilfried Zaha'nın %100 sahaya sürmek istiyoruz. Çok önemli bir sakatlığı yok ama onu korumak istiyoruz. Mayıs ayından beri oynamadı. Oyuncu da oynamak istiyor ama erken bir adım atmak istemiyoruz. Sakatlık gibi durumu yok, onu hazırlamak istiyoruz. Belki bir iki hafta daha onu hazırlama sürecimiz olur. En hazır şekilde onu oynatmak istiyoruz. Zaha'nın geri bildirimi önemliydi. Daha hazır halde oyuna sokacağız. Sezon çok uzun. Ona çok ihtiyacımız olacak."

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2023, 17:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
EKREM ŞEN
EKREM ŞEN - 9 ay Önce

Şu angi uyum alışkanlıklar olması lazım daha iyi olacaklar