Okan Buruk: "Bir şey olmasın diye korkularımız var, bizim için çok önemli"

Galatasaray, hazırlık maçında Austria Wien ile 1-1 berabere kaldı.

Okan Buruk: "Bir şey olmasın diye korkularımız var, bizim için çok önemli"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Austria Wien maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI HENÜZ İMZA ATMADI"

"Icardi'yle alakalı henüz bir imza yok. Ayın 20'sinde Şampiyonlar Ligi için liste veriliyor, daha sonrasında da düzenleyebiliyoruz. O zamana kadar bir şeyler netleşirse, kadroya ekleme yapabiliriz."

"MERTENS İÇİN BİZE ULAŞAN TEKLİF YOK"

"Mertens konusunda bize ulaşan bir şey yok, sosyal medyadan okuduk. En azından bana ulaşan bir şey yok. Çok önemli bir ön eleme maçımız var, kadromuzu korumak istiyoruz."

"BARIŞ İÇİN KORKULARIMIZ VAR"

"Barış Alper Yılmaz'la ilgili bir şey olmasın diye korkularımız var. İyi oynuyor, yüzde yüzünü veriyor. Golü de attı bugün. Bütün oyuncularımız en iyisini yapmaya çalışıyor. Git gide bizim takım için daha çok önem kazanıyor. Performansını yükseltmesi bizim için çok önemli."

"KAZIMCAN, GELECEĞİ OLAN BİR SOL BEK"

"Kazımcan Karataş iyi bir profesyonel. Bugün de yüzde yüzünü vermeye çalıştı. Geleceği olan bir sol bek. Biz çok güveniyoruz. O forma rekabeti içinde olacak."

"ANGELINO'NUN HAZIR GELMESİ İYİ OLDU"

"Angelino beklediğimizden iyi geldi. Yarın oynanacak maçın bir bölümünde onu kullanabiliriz. Hazır gelmesi iyi oldu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2023, 14:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Avni Denli
Avni Denli - 11 ay Önce

Kazımcan Karataş için çok iyi sol bek diyor Okan hoca.Çok düz bir sol bek.Oyun yaratıcılığı ve 3. Bölgedeki ofansif akınlarda bu bölgedeki oyunculara hiç faydası yok.Angelino'dan öğreneceği çok şeyler olacak.