Okan Buruk: "Bu kadarı fazla, oyuncumda yumru kadar şişlik var"

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u deplasmanda mağlup ettiği karşılaşma sonrası teknik direktör Okan Buruk'un soyunma odasında yaptığı konuşma ortaya çıktı.

Okan Buruk: "Bu kadarı fazla, oyuncumda yumru kadar şişlik var"

Galatasaray, Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederken karşılaşma sonrası teknik direktör Okan Buruk soyunma odasında konuşma yaptı.

Buruk, ortaya çıkan konuşmaları şu şekilde:

"HEPİNİZLE GURRU DUYUYORUM"

Yoğun fikstüre rağmen oyun anlayışlarından taviz vermemeleri gerektiğinin altını çizen başarılı teknik adam, “Daha iyi oynamalıydık. Oyun içerisinde zaman zaman düştüğümüz bölümler oldu. Eksiklerimiz üzerine daha fazla odaklanmalı ve her maça aynı konsantrasyon ile çıkmalıyız. Her şeye rağmen hepinizle gurur duyuyorum” dedi.

"SEZONA BÜYÜK HEDEFLERLE GİRDİK"

Başarıya ulaşacaklarına inandığını söyleyen Buruk, “Bu sezon 3 kulvarda birden mücadele ediyoruz. Sezona büyük hedeflerle girdik. Her bir hedefimiz için özenle mücadele etmemiz gerekiyor. Bunu yapabilecek kapasiteye sahip olduğumuzu biliyorum” diye konuştu. 

"BOEY'DE YUMRU KADAR ŞİŞLİK VAR"

Ayrıca hakem yönetimine de birtakım eleştirilerde bulunan genç hoca, “Sertliğe çok fazla müsaade edildi. Bu kadarı fazla. Sacha Boey’de yumru kadar şişlik var.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2023, 23:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Baki
Baki - 7 ay Önce

Takım oyundan düştügünde zamanında müdahale ile oyuncu degiştirmesini bilmiyorsun. Golü yedikten sonra oyuncu degiştircektik golü yedik diyorsun bu kaçıncı. 60 dk olmadan oyuncu degiştirmiyorsun bu anlayı ile olmaz. Bizim gibi maç seyrediyorsun sen hocasın sen oyuna arızalı yere neşteri vuracaksın hocaaa ben anlamam.