Okan Buruk: "Çok beğendiğim bir oyuncu ama almak biraz zor"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Avusturya kampında Ajans1905'ün konuğu oldu.

Okan Buruk: "Çok beğendiğim bir oyuncu ama almak biraz zor"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin Pazartesi günü İstanbul'a gelmesini beklediklerini açıkladı.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI'NİN AİLEVİ BİR PROBLEMİ OLDU"

"Icardi'yi bekliyoruz, gelişiyle ilgili ufak bir aksaklık oldu. İnşallah Pazartesi gününe kadar gelecek. Ailevi bir problemi oldu. Sözleşme olarak bir sıkıntı yok. Kulübüyle anlaşıldı. Sözlü olarak kendiyle de anlaşıldı ama henüz resmi imza atılmadı."

1959 yılı öncesi yaşanan şampiyonluklar hakkında konuşan Okan Buruk, şunları söyledi: 

"BİZ 5. YILDIZI DÜŞÜNÜYORUZ"

"Biz geçmişi değil, geleceği düşünüyoruz. Yani 5. yıldızı düşünüyoruz. Açık ve net olarak 59 sonrası şampiyonluklar geçerli. Yıllarca buna kimsenin itirazı olmamış. Bunu belirleyecek federasyon. Bundan sonra çok büyük bir şey değişeceğini dişünmüyorum." 

"AYRILMA GİBİ BİR ŞEYLERİ YOK"

"Bizim 1 numaramız Muslera. Hep Muslera'yı düşünüyoruz. Hafta içi hafta sonu maçlarımız olacak. Bu sene rotasyonumuz olacak. Boey ve Nelsson'un kafalarının hiçbir yerinde ayrılma gibi bir şey yok. Bizim düşüncemiz onlarla devam etmek. Ben teknik adam olarak aynı savunma oyuncuları ile devam etmek istiyorum."

"FRED, ÇOK BEĞENDİĞİM BİR OYUNCU"

Dybala, Ali Yiğit'in listesinde var. (Gülerek) Roma'da da oynayan bir oyuncu. Transfer gündeminde olan bir oyuncu değil. Fred ile Şampiyonlar Ligi'nde rakip de olduk. Çok beğendiğim bir oyuncu. Manchester United'tan oyuncu almak biraz zor." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2023, 14:45
YORUM EKLE