Okan Buruk: "Ekibimdeki yabancılar, dünyanın hiçbir yerinde görmediklerini söylüyorlar"

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin 1 maç ceza almasıyla ilgili Okan Buruk'tan açıklama geldi.

Okan Buruk: "Ekibimdeki yabancılar, dünyanın hiçbir yerinde görmediklerini söylüyorlar"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Mauro Icardi'nin cezasıyla ilgili yorumlarda bulundu.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"İNŞALLAH BİZİ AYDINLARTIRLAR"

"Birincisi tabii ki hangi hukuka uyduğunu bilmiyorum. Tedbirsiz sevk edilmiş bir oyuncunun 7 saat önce ceza alması neyle açıklanır bilmiyorum, İnşallah bizi aydınlatırlar. Maalesef alıştığımız, yaşadığımız şeyler... Kötü bir organizasyon olduğunu düşünüyorum. Mantıklı bir şekilde açıklayamıyoruz. Buna takılmayacağız. İsteyen, kazanmak isteyen bir 11'le sahaya çıkacağız. Sadece garip geliyor." 

"EKİBİMDEKİ YABANCILAR NASIL OLDUĞUNU SORUYORLAR"

"Icardi oynayacak gibi hazırlandık ama bugün değiştirdik. Rakip takım için bile saçma. Ekibimdeki yabancılar nasıl olduğunu soruyorlar, dünyanın hiçbir yerinde görmediklerini söylüyorlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2024, 11:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim Yıldırım
İbrahim Yıldırım - 2 ay Önce

Okan işine bak... Takım yerlerde sürünüyor, orta saha yorgunluktan bitti sen 85 te oyuncu değiştiriyorsun... Yorgunluktan bitmiş takımı 85 te yaptığın iki, birde 60 larda yaptığın değişiklikle içeri sokuyorsun.. 5 hakkın sadece 3 ünü kullanıyorsun oda ikisi 85 te... Bu kenar yönetimi değil... Bire bir iş bilmemezlik... 30 kişilik kadroyu eve mi götüreceksin, kahvede okeye adam mı lazım... Ne biçim hocasınız takımdan önce dağılıyorsunuz anlamıyorum....