Okan Buruk: "Fenerbahçe'den onu oyundan attır"

Okan Buruk'tan Mauro Icardi'ye özel talimat geldi. Genç teknik adam, Arjantinli golcüden Serdar Aziz'in üzerine oynamasını ve oyundan attırmasını istedi.

Okan Buruk: "Fenerbahçe'den onu oyundan attır"

Fenerbahçe’nin bu sezon kaybettiği 3 maçta da 10 kişi kaldığına dikkat çeken Okan Buruk, yetenekli ve ters çalımları olan oyuncularına rakibin kırmızı kart görme potansiyeli olan oyuncularının üzerine oynamaları için çalışmalar yaptırıyor.

Bu sezon kaybettikleri 3 maçta da 10 kişi kaldıklarını bilen Jorge Jesus, derbinin taktik idmanlarında 11-10 oyun planlarından bahsediyor.

Okan Buruk’a göre derbide kırmızı kart görmeye en yakın Fenerbahçeli oyuncular defansta Serdar Aziz, orta sahada Crespo ve Arao, ön tarafta ise Batshuayi.

"SERDAR AZİZ'İ  OYUNDAN ATTIR"

Hem Nelsson hem de Abdülkerim’den Batshuayi’ye temaslı oyun isteyen Buruk, Kerem, Rashica ve Barış’tan ise Crespo ve Arao’yu kanatlara çekip açık alanda çalım denemelerini talep ediyor.

Genç teknik adam Icardi’den ise Serdar Aziz’i zorlamasını talep ediyor.

Jesus ise karta en yakın oyuncularına sürekli olarak gereksiz müdahelelerden kaçınmaları uyarıları yapıyor. Ayağa girmek, kayarak gelmek, hava toplarına çıkarken dirsekleri kullanmak özellikle de ağız ya da kafa kafaya dalaşa girilmemesini kesinlikle yasakladı.

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2023, 20:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Hikmet Arısoy
Ahmet Hikmet Arısoy - 1 yıl Önce

Okan Buruk böyle birşey yapmaz.Galatasaray yönetimine cagrimdir. Bu yalan haberi yapanları mahkemeye verin