Okan Buruk: "Galatasaray artık onu istemiyor"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sezonun geri kalan maçlarında Bafetimbi Gomis'e forma şansı vermeyi düşünmüyor.

Okan Buruk: "Galatasaray artık onu istemiyor"

Bafetimbi Gomis krizi Galatasaray'ı etkilemeye devam ediyor.

Beşiktaş maçında takımı 2-1 geride olmasına rağmen Okan Buruk ne 71'nci ne de 90'ncı dakikada Fransız golcüsünü oyuna almayı düşünmedi.

ISMAEL GARCIA: "OYUNU GOMIS'İ İSTİYORDU"

Pazartesi günü yapılan maç analiz toplantısında Buruk'un yardımcılarından Ismael Garcia, 90'ncı dakikadaki Torriera-Yunus değişikliği için, "Oyun Gomis'i istiyordu" yorumunu yaptı.

OKAN BURUK: "OYUN ARTIK GOMIS'İ İSTEMİYOR"

Buruk ise "Galatasaray'ın oyunu Gomis'i artık istemiyor" çıkışıyla cevap verdi.

Okan Buruk'un affetmesine rağmen kendisine Alanyaspor maçından sonra "Bir daha Galatasaray forması giymek istemiyorum" diyen Gomis'in isteğine saygı duyduğu iddia edildi. 

SEZON SONUNA KADAR OYNATMAYACAK

Hayati derecede ihtiyacı olmaması durumunda Fransız oyuncuyu sezon sonuna kadar oynatmayacağı bildirildi. 

Geçen hafta Karagümrük maçında belinin ağrıdığını iddia ederek maç kadrosuna girmeyi reddeden Gomis, Kerem ve Muslera'nın araya girmesi ve Dursun Özbek'in çabasıyla affedildi. 

Takımı yanlız bıraktığı için "ceza" istediği rapora rağmen Başkan'ın bu hamlesi, Okan Buruk'u hayal kırıklığına uğrattı.

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2023, 00:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat uluisik
Murat uluisik - 13 ay Önce

Futbolcular teknikadamlar başkanlar geçici kalıcı olan büyük gs ve taraftarıdır gomisin misyonu bitmiştir kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür edilip bir daha gs kapısına sokulmamalidir nokta

Galatasaraylılık Ruhu
Galatasaraylılık Ruhu - 13 ay Önce

Gomise çok büyük haksızlık ve vefasızlık yapılmıştır, Gomis GSnin sembol oyuncularındandır, haftalarca yedek kalmayı sorun etmemiş, maçların son on onbeş dakikasında oynatılmasına rağmen 8 gol atarak çok kritik puanlar kazandırmış ve ihtiyaç duyulduğu halde bu kadar bile süre verilmemesi üzerine en sonunda isyan etmiştir ki birazcık empatiyi çok hak etmektedir.

Cenko dert
Cenko dert - 13 ay Önce

Okan hoca maalesef başarısız bir çok fırsatı kaçırdı takımla uyumlu değil,nezaman nerede kimi oynatacağını ne taktik vereceğini oyunu nasıl lehine çevirecegini bilmiyor zamanında oyuncu değiştiremiyor,oyunu rakibi okuyamıyor,takımı yönetemiyor GS ye göre hoca değil çok acemi,bize fatih terim gerekli kupa gitti şampiyonlukta elimizden gidecek gibi yazık bu taraftara