Okan Buruk: "Galatasaray'da kalacak, takımın en iyilerindendi"

Galatasaray, Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile golsüz berabere kaldı.

Okan Buruk: "Galatasaray'da kalacak, takımın en iyilerindendi"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın ardından beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

Buruk'un yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Yorumlarsak, kaçırılan 2 puan olarak yorumlayacağım. Baştan sona üstün olan taraftık. Böyle bir maçta yakalanabilecek en net pozisyonları yakaladık ve bu yüzden berabere kaldık. Kaçırdığımız 2 puan için üzgünüz."

"Yeni oluşan bir takım için, bundan sonraki haftalarda bunun üstüne koyarak, inşallah daha çok gol pozisyonuna girerek ve daha çok gol atarak devam edeceğiz. Oyuncularıma, böyle bir havada verdikleri emek için teşekkür ederim."

"Kalecinin de hakkını vermek gerekiyor. Uğurcan oynamadı diye sevinebiliyorsunuz ama onun yerine gelen genç kaleci belki de onun yiyeceği golleri kurtarıyor. Futbolda böyle şeyler var."

"Farklı bir galibiyet lazım. Onun takımı daha çok kendine getireceğini düşünüyorum. Rakibe çok net bir pozisyon vermedik ve bu da sevindirici tabii ki."

"Kadromuzu daha güçlü hale getirmek istiyoruz. En az 3 tane daha oyuncu katabilirsek... Bunun için de uzun zamandır büyük bir çaba veriyoruz."

"Sacha Boey bizimle devam edecek. Onunla ilgili herhangi bir düşüncemiz yok. Takımımızın performans olarak en iyilerindendi."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2022, 13:42
YORUM EKLE