Okan Buruk: "Galatasaray'ın kapıları ona hep açık, kendisi karar verecek"

Galatasaray, Nef Stadyumu’nda oynanan hazırlık karşılaşmasında İstanbulspor'u 2-1 mağlup etti.

Okan Buruk: "Galatasaray'ın kapıları ona hep açık, kendisi karar verecek"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

-ÇOK DAHA FAZLA GOL BULMAMIZ GEREKİRDİ-

"Lig karşılaşması tadında bir hazırlık maçı oldu. İlk yarıda gol pozisyonları bulduk ve çok daha fazla gol bulmamız gerekirdi. Yine çok fazla pozisyonlar vardı, bunları daha net bir şekilde değerlendirebilirdik."

-ÇOK İYİ OYNADILAR-

"Bu maçı alma nedenlerinden biri hem yeni gelen transferler Mata ve İcardi, diğeri Midtsjö... Sakatlıktan dönmüştü. Aynı şekilde Dubois... Abdulkerim iki haftadır oynamamıştı. Kendi altyapımızdan gelen oyuncularımız da vardı. Metehan ve Baran çok iyi oynadılar. Barış akamemimizden değil ama genç kategorisinden iyi oynadı. Onlara şans ve süre verebilmek önemli. Bir çok oyuncunun yaş kategorilerindeki performanslarından memmunuz. Altyapı hocalarına da teşekkür etmek gerekiyor. İnşallah kendi içimizden daha fazla oyuncu alıp oynatırız."

-MATA, ÖNEMLİ BİR OYUNCU-

"Mata, bunları antrenmanlarda da yapabilen bir oyuncu. Önemli bir oyuncu. Çok büyük kupalar kazanmış. Onun yanında da, bunları hiç kazanmamış gibi davranan bir insan. Bu tip oyuncular insani kalitesini de yansıtıyor."

-ARDA TURAN İÇİN KAPILAR HEP AÇIK-

"Galatasaray'ın kapıları Arda Turan için hep açık. Arda, hangi konuda futbolun içinde olacağına kendisi karar verecek. Arda bizim için önemli ancak şu anda böyle bir durumumuz (yardımcı antrenörlük) yok."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2022, 14:50
YORUM EKLE