Okan Buruk: "Gitmek istedi, benimle konuştu ve bir oyuncu daha alabiliriz"

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken Okan Buruk'tan önemli açıklamalar geldi.

Okan Buruk: "Gitmek istedi, benimle konuştu ve bir oyuncu daha alabiliriz"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Samsunspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"BAKAMBU GİTMEK İSTEDİ, BENİMLE KONUŞTU"

"Sacha Boey, her zaman teklif gelebilecek bir oyuncuydu. Transferin son haftasında geldi. Bu tabii ki bizi zorlayan bir şeydi. Bakambu gitmek istedi. Benimle de konuştu. Baktığımızda gelen bonservis geliri bizim için olumlu olacağı için ona izin verdik. Biz de Bakambu ile ilgili izin verdik. Angelino'nun gidişi bizim için çok geç oldu. Gideceği belliydi. Bu da bizi olumsuz etkiledi. Zor bir dönem. Başkanımız ve yönetimimiz elinden geleni yaptı."

"1 OYUNCU DAHA ALABİLİRİZ"

"Bir Türk oyuncu daha sol beke takviye yapmayı düşünüyorduk. Devam edecek, bundan sonra Türkiye için transfer devam ediyor. Orada bizim için fırsat olursa olabilir, yabancı boşluğumuz da var. Onu değerlendirebiliriz. Bugünkü düşüncelerimizden biri bu. Sol bekte çok fazla oyuncu denedik. Kaan Ayhan ve Barış Alper Yılmaz çok başarılı oldu, Berkan Yılmaz da görevini en iyi şekilde yaptı. Kendi içimizden alternatif yaptık. Sol bekle ilgili düşüncemiz bu. Transfer devam ediyor. 1 oyuncu daha içeri katabiliriz. Şu anda gündemimiz bu şekilde."

"ZAHA'YA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

"Zaha dün bizimle gelemedi. Bugün öğle saatlerinde katıldı. Ailevi nedenlerden dolayı bugün katıldı. İlk 11'de değil ama oyunun devamında kullanmak istiyoruz. Ona da teşekkür ediyorum. Burada olmak ve oynamak istedi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2024, 16:44
YORUM EKLE