Okan Buruk: "Görüştüğümüz oyunculardan biri, 1-2 gün içerisinde tam belli olur"

Galatasaray, hazırlık maçında Salernitana ile 1-1 berabere kaldı.

Okan Buruk: "Görüştüğümüz oyunculardan biri, 1-2 gün içerisinde tam belli olur"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Salernitana karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"Evet, lig başlayacak. Bu hafta önemli. 10 gün içerisinde yapabildiğimiz transferleri yapacağız. Yapamazsak Eylül'e kadar transfer devam ediyor. Tabii son güne bırakmayacağız. Belki hiç beklemediğimiz oyuncular, fırsat olarak karşımıza çıkabilir."

Fredrik Midstjö’ye ilgimiz vardı. Ne durumda olduğunu şu anda bilmiyorum, çünkü maçtaydık. Görüştüğümüz oyunculardan biri.”

"Midtsjö dışında görüştüğümüz 1-2 oyuncu daha var. 1-2 gün içerisinde tam belli olur. İyi oyuncular istiyoruz, bu sebeple transferler uzuyor."

"Transfer çok önemli bizim için. Biz de çok mesai harcıyoruz ama şu bir gerçek; Her oyuncuyu buraya getiremiyorsunuz. Sizin istediğiniz olmuyor ya da maddi olarak beklentilerini verseniz bile, Türkiye ilk tercihleri olmuyor. Avrupa'da olmamak da bir dezavantaj."

"İngiltere'den, Almanya'dan, İspanya'dan hiç beklemediğimiz oyuncular çıkabilir. En kısa zamanda 1-2 oyuncu kadromuza katmak istiyoruz."

"Elimizdeki isimlere çok güveniyoruz ama bize katkı sağlayacak isimleri kadroya katacağız. Bu orta sahada, ön tarafta, kenarda belki, en az 3-4 oyuncu kadroya katmamız gerekiyor."

"Luyindama ile daha önce çalışmadım. Onu antrenmanlarda, maçlarda göreceğim. Stoper transferiyle ilgili henüz karar vermedik."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2022, 15:29
YORUM EKLE