Okan Buruk: "Görüştüğümüz oyunculardan biri, kulüplerin anlaşması gerekli"

Galatasaray, hazırlık maçında Fiorentina'yı Kerem Aktürkoğlu ve Emre Akbaba'nın golleriyle 2-1 mağlup etti.

Okan Buruk: "Görüştüğümüz oyunculardan biri, kulüplerin anlaşması gerekli"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fiorentina karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

-EVANDER İÇİN KULÜPLERİN ANLAŞMASI GEREK-

"Evander görüştüğümüz oyunculardan biri. Sadece bizim istememiz yetmiyor. Kulüplerin anlaşması gerekli. Oyuncunun kulübünde hoca değişikliği oldu. Bu tip durumlarda transfer kolay olmuyor. Alternatifler üzerinde de duruyoruz, herkesle görüşüyoruz."

-DUBOIS'İN DURUMU SALI YA DA ÇARŞAMBA GÜNÜ BELLİ OLUR-

 "Dubois'nın ufak bir ağrısı oldu. Salı ya da Çarşamba günü durumu belli olur. Amacımız Antalyaspor maçına en iyi kadromuzla çıkmak."

-TRANSFERLERİMİZ GEELCEK-

"Transferlerimiz gelecek, hep söylüyoruz. Transferlerimiz gelmese bile biz en iyi şekilde maçlarımıza hazırlanıyoruz. Amacımız Antalyaspor maçına en iyi kadromuzla çıkmak. Hazır ve direkt oynayacak oyuncular bulmaya çalışıyoruz. Seçimle başlayan büyük bir değişiklik var, bunun pozitif etkilerini görüyoruz."

-BUGÜN GALATASARAY İÇİN ÖNEMLİ BİR GÜNDÜ-

"Bugün maç dışında da Galatasaray için önemli bir gündü. Genel Kurul'un verdiği yetki, yöneticilerimizin verdiği emekler çok önemli. Bugün kongredeki birliktelik Galatasaray'a yakışan bir birliktelikti. Biz sahada, taraftarımız tribünde, hepimiz birlikte çalışacağız."

-MIDTSJÖ, TAKIM OYUNCUSU-

"Midtsjö iyi bir takım oyuncusu. İyi oyunculara sahibiz. Takım oyuncusu olmak da önemli. Hem toplu oyunda, hem topsuz oyunda bize destek vereceğini düşünüyoruz. Bizi öne taşıyacak, ileri taşıyacak performansı yüksek bir oyuncuyu seçtik."

-SEFEROVIC'TEN ÇOK MEMNUNUM-

"Seferovic kendini kanıtlamış bir oyuncu. Takıma da büyük yardım ediyor. Çok memnunum. İki asistin yanında öndeki presi de çok iyiydi, bu görevleri de çok iyi yaptı."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2022, 12:30
YORUM EKLE