Okan Buruk, Hakim Ziyech gerçeğini açıkladı!

Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek milli araya moralli girdi.

Okan Buruk, Hakim Ziyech gerçeğini açıkladı!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve sarı kırmızılı futbolcular, Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: 

"Oyun çok iyi değildi. Zaman zaman pozisyonlara girdik. Yorgunluk belli dakikalardan sonra ortaya çıktı. Ndombele'ye 60 dakikanın yeteceğini düşünüyorduk, değiştirdik. Zaha'yı da yoğun tempo içerisinde en sağlıklı şekilde kullanmaya çalışıyorum. Bu galibiyet serisi bizim için önemli, amacımız bunu devam ettirmek. Böyle bir deplasmanda, böyle bir takıma karşı kazanmak önemliydi."

"Klasik olacak ama kötü bir zemin vardı. Birçok yerde olduğu gibi yine çok kötü bir zemin vardı. Hava sıcaklığı ve nem de oyun kalitesini düşürdü. Ayrıca kısa sürede 7. maçımıza çıktık, bu da bir yorgunluk yarattı. Genel olarak top bizdeydi."

"Hakim Ziyech kendini denedi, ayağında bir ağrı vardı. Biz de riske etmek istemedik. 3 maç üst üste çıktıktan sonra ayağında ağrı oldu. Milli aradan sonra bizimle maçlara çıkacaktır. Çok şükür sakatımız yok."

Fernando Muslera

"Çok çalışıyoruz. Hem lig hem Avrupa için. Kendimizi mental olarak odaklamamız gerekiyor. Yüksek potansiyelli oyuncularımız var. Zor bir maçtı. Rakibimizin taktiği iyiydi."

"İstatistik önemli tabii ki. Gol yememek bizim için iyi. Bu bir takım çalışması. Topu doğru kullanırsak gol atarız, gol yememizi de engellemiş oluruz."

"Tüm savunmacılarımız milli takım seviyesinde. Bugünlerde Abdülkerim sol bekte de oynuyor. Aynı şekilde Kaan zaman zaman orta sahada oynuyor. Takım için oynuyorlar, bu bizim için çok faydalı."

Mauro Icardi

"İlk yarı daha iyi işler yapabilirdik. İkinci yarıya çok enerjik başladık. Çok motiveydik ve kazanmaya devam ediyoruz."

"Rekorlar benim için tabii ki çok önemli. Geçen sene de goller attım, bu sene de seriyi devam ettirmem gerekiyor. Kulübümüzün bir projesi var, bu projenin ilerlemesi için gol atmaya devam etmeliyim."

Davinson Sanchez

"Herkes biliyor ne kadar zor maçlar oynadığımızı. Kazandıkça özgüvenimiz artıyor. Önemli olan takım oyunu. Hafta içi de çok zor bir maç oynamıştık. Bugün rakip takım iyi baskı yaptı. Sonunda kazanmayı bildik. Topu hızlıca geri kazanmak çok önemli. Oyunumuzun önemli bir parçası. Şu ana kadar iyi sonuçlandı."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2023, 19:09
YORUM EKLE