Okan Buruk, Icardi'nin oyundan çıkma nedenini açıkladı!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Alman devi Bayern Münih'e 2-1 mağlup oldu.

Okan Buruk, Icardi'nin oyundan çıkma nedenini açıkladı!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve sarı kırmızılı futbolcular, Bayern Münih maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: 

"Konumuzu direkt hakeme bağlamak istemiyorum. İki maçta da Bayern Münih gibi bir takıma karşı en iyi oynayabileceğimiz oyunu oynadık.  Davies 2. sarıdan atılabilirdi. Faulü veriyorsan ikinci sarıyı da vermen gerekir. Yediğimiz ilk gol öncesi Barış'ın ayağına basma var. Bunlar kırılma noktaları."

"Girdiğimiz pozisyonları atsaydık, şu an gruptan çıkmış olarak konuşabilirdik. İlk maça göre rakibimize daha fazla pozisyon verdik. Makineleşmiş bir takımla oynadık. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Hedefimiz gruptan çıkmak. Burada 1 puan alsaydık bizim için iyi olabilirdi. Son dakikalarda bir tepki verdik ama maçı çeviremedik."

"Mauro Icardi adalesini tuttu, çekme yok ama korumak istedik. Angelino'da kramp oldu. Hakim Ziyech'i kontrollü bir şekilde oynatıyoruz. Oynadığımız oyunu gördük. Bu maçtan sonra bile gruptan çıkabilirdik. İki maçımızı da alıp, gruptan çıkmak istiyoruz."

Cedric Bakambu:

"Açıkçası ben takımımla gurur duyuyorum. Maçın başından sonuna kadar, hiçbir şekilde bırakmadık maçı. Bu da aklımızda tutmamız gereken şey, bu da yolda devam etmeliyiz."

"Mücadeleye devam etmemiz gerekiyor. Her maçta aynı şekilde mücadele etmeliyiz. Şampiyonlar Ligi'nde her maç çok önemli. Kolay olmayacak ama aynı şekilde devam etmeliyiz."

Fernando Muslera

"İki büyük maç çıkardık. Biri İstanbul'da, biri burada. Performansımızdan memnunuz. Çok karakterli ve yetenekli bir takımla oynadık. Fırsatları değerlendirsek farklı olurduk ama önümüze bakma zamanı."

"Dirseğimde kırık olmadığını anladık ve birkaç gün içinde hazır hale getirdik. Bu stadyumda daha önce hiç oynamamıştım, o yüzden bugün oynamak benim için önemliydi."

"Manchester United maçında taraftarımıza çok ihtiyacımız olacak. Her zaman söylediğim gibi onlar bizim 12. adamımız. Gruptan çıkmakta onların desteğine ihtiyacımız var."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2023, 15:29
YORUM EKLE