Okan Buruk: "Icardi’nin şartlarında Galatasaray'a gelirse gelsin"

İtalyan Inter forması giyen Romelu Lukaku için menajerler Galatasaray'ın kapısını çaldı. Okan Buruk'un transfer için şartları var.

Okan Buruk: "Icardi’nin şartlarında Galatasaray'a gelirse gelsin"

Babası Roger Lukaku, Gençlerbirliği’nde oynadı. kuzeni Bol Bolingoli, Başakşehir forması giydi. Romelu Lukaku ise kiralık olarak Inter’de forma giyiyor. Ancak yaşadığı sakatlıklar yüzünden 20 maçın sadece 8’inde 378 dakika forma bulabildi.

Sezon başında 7.8 milyon euro kiralama bedeli ödeyip, 12 milyon euro’luk maaşını üstlendiği Lukaku’ya daha fazla tahammülü kalmayan Inter yönetimi ise Belçikalı oyuncuya kulüp arıyor. Ancak Ocak ayı boyunca talip bulamadı. 

GALATASARAY'A TEKLİF YAPILDI

Son olarak Galatasaray’ın kapısı çalındı. “İster misiniz?” denildi. Okan Buruk’un birinci forveti Mauro Icardi. Seferovic’in ayrılmasından sonra bir forvet daha istiyor. Lukaku’ya da hayır demedi. Şu cevabı da verdi. “Icardi’nin şartlarında gelirse gelsin”

ICARDI'NİN ŞARTLARI NASIL?

Kiralama bedeli yok. Satın alma opsiyonu yok. Icardi’nin 6.75 milyon euro’luk maaşının sadece 750 bin Euro’su Galatasaray tarafınan ödeniyor.

Romelu Lukaku Kimdir?

Inter Milano takımında Forvet mevkinde forma giyen Romelu Lukaku, 13 Mayıs 1993 tarihinde dünyaya gelmiştir. 190 cm boyunda ve 93 kilo olan Romelu Lukaku, Sol ayağını kullanmaktadır.

Bu sezon ilk 11'de 4 maça çıkan Romelu Lukaku, 0 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Romelu Lukaku, bu sezon 1 asist ve 1 gol katkısı ile oynamaktadır.

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2023, 20:50
YORUM EKLE