Okan Buruk: "Lale Orta belki açıklar, geçen hafta ağzımızı açmadık ama yine aynısı oldu"

Galatasaray, Süper Lig'in 27. haftasında Nef Stadyumu'nda Adana Demirspor'u 2-0 mağlup etti.

Okan Buruk: "Lale Orta belki açıklar, geçen hafta ağzımızı açmadık ama yine aynısı oldu"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Adana Demirspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"ÇOK NET BİR KIRMIZI VAR"

"İlk yarı çok net bir kırmızı var. Konya maçındaki pozisyonu merak ettik, bugün de çok net bir kırmızı var. Yine çağrılmadı! Bunu bir açıklasınlar, aydınlanalım! VAR mı çağırmıyor, hakem mi gitmiyor? Daha önce VAR kayıtları açıklandı. Bu çağırmayan hakemler cezalandırılacak mı? Bunlar neden verilmiyor? Çok merak ediyorum. Bunu belki bize açıklarlar."

"LALE ORTA, BELKİ AÇIKLAR"

"Sayın Lale Orta belki VAR hakemlerine neyin kırmızı olup olmadığını açıklar! Bize de açıklasınlar, biz de öğrenelim. Nereye basarsak kırmızı kart! İki haftada oyuncularımızın ayakları kırılabilirdi. Kırmızı çıkması için ayakları mı kırılmalı? Bunu çok merak ediyorum. Bir açıklama bekliyorum. Ya da 'Hakemler hata yaptı, 3-4 hafta görev almayacaklar' desinler. Geçen hafta ağzımızı açmadık ama yine aynısı oldu."

Sarı kırmızılı oyuncuların maç sonu yaptığı açıklamalar şöyle:

Victor Nelsson: "Adana Demirspor iyi bir takım, bizi zorladılar. Fredrik Midtsjö çok iyi bir gol attı ve sonra ikiyi bulduk. Önemli bir galibiyet, mutluyuz. Akintola ve Onyekuru hızlı oyuncular, onlara göre pozisyon almaya çalıştık. Bizi gerçekten zorladılar."

Dries Mertens: "Çok ciddi bir sakatlık yaşadım. Doktorların sayesinde hızlı bir geri dönüş oldu. Sahaya çıktım. Golden sonra çok mutlu oldum. Kulüp için de çok önemli bir andı. Kendimi tutamadım sahaya girdim. Kulüp için iki hedef var, lig ve Türkiye Kupası. Hedeflerimize devam ediyoruz."

Fredrik Midtsjö: "Uzun zaman olmuştu gol attığım, iyi oldu bu gol. Takım için de iyi oldu. Amaç şampiyon olmak. 14 galibiyet üstüne 1 kayıp yaşadık. Burada harika bir atmosfer ve taraftar var. Onlara layık şekilde oynamaya devam edeceğiz."

Fernando Muslera: "Bu takım mücadeleyi asla bırakmayacak ve bu kulüp için en iyisini verecek. Zor bir rakibe karşı herkesin büyük çabasıyla sonuna kadar hak ettik. Harika gece için teşekkürler aslanlar . Sizsiz bu zafer mümkün değildi. Sıra bir sonraki maçta."

Nicolo Zaniolo: "Çok zor bir maçtı. Adana Demirspor çok iyi bir takım. Karşımızda bizi zorlayan bir takım olunca zorlandık. Çok çalışarak, elimizden geleni yaparak kazanmayı başardık. Taraftarlarımız bugün her zaman olduğu gibi muhteşemdi. onları çok seviyorum. Bu galibiyette taraftarın önemi büyüktü." 

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2023, 01:00
YORUM EKLE