Okan Buruk maç sonu açıkladı! "Parmağındaki yüzüğü unuttu"

Galatasaray, Başakşehir deplasmanından3 puanla ayrılmayı başardı.

Okan Buruk maç sonu açıkladı! "Parmağındaki yüzüğü unuttu"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve sarı kırmızılı futbolcular, Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk

“Zorlu bir deplasmandı. Biz kendi oyunumuzu oynamak istedik. Bugünün iyi yanı, dikine oyun ortaya koyduk. Hakim Ziyech, Tete doğru yerlerde topla buluştu. Maçın genelinde üstün olan taraf olduğumuzu düşünüyorum.

"Şanssız bir gol yedik, oyuncu değişikliği yapamadık. Zaha, oyuna girerken parmağındaki yüzüğü unuttu, hemen giremedi. Kerem de kendi bölgesine gelirken, golü yedik."

"Dışarıdan Galatasaray maçını hiç izlememiş biri bugün ilk defa izlese Abdülkerim Bardakcı için asıl mevkii olarak 'Sol bek oynuyor' der. Kazımcan'a geçmiş olsun diyelim. Bugünün olumlu şeylerden biri Abdülkerim'in sol bek pozisyonuna alternatif olması."

"Galatasaray iyi ve güçlü gidiyor. Kazanmaya devam edeceğiz. Sokakta, her yerde insanlar mutlu. Mauro Icardi sembol oldu. Bunları görünce, bir senede Galatasaray'ın bambaşka yere geldiğini görüyoruz. Ben de işin başındaki insan olarak çok mutluyum."

Mauro Icardi

"4 maçı üst üste kazandık. Çok daha iyi olabilirdi. Birçok fırsatı kaçırdık. Son ana kadar mücadelemizi kaybetmedik. Takımın mücadelesinden memnunum. Böyle devam etmeliyiz."

"12 maç üst üste gol atarak rekor kırdığım için mutluyum. Ancak önemli olan şey, takıma yardım etmek."

"Rakamlarla aram iyidir. Gol ortalamalarına da bakıyorum. 5 çocukla birlikte iyi bir eş, iyi bir baba olmak istiyorum. Günlük işlerle de ilgilenmek, ailemin yanında olmak istiyorum. Çocuklarıma ödevlerinde yardımcı olmaktan da mutluyum."

Davinson Sanchez

"Galatasaray'da çok iyi karşılandım. İyi hazırlanmaya çalışıyorum. Benim kanımda oynamak, mücadele etmek var. Şampiyonlar Ligi'nde hazırdım, Başakşehir'e kısmetmiş. Galatasaray için elimden geleni vereceğim. Bu benim kanımda var."

"Victor Nelson, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakçı çok büyük oyuncular ve çok iyi insanlar. Aramızdaki rekabet, takımı daha ileriye götürecektir."

Hakim Ziyech

"İlk yarıda iyiydik. Benim golümden önce atmalıydık aslında. İkinci yarıya da iyi başladık. 3 puan için mutluyuz."

"İsmim, 'Hakim Ziyeş' olarak telaffuz ediliyor. Herkes farklı şekilde telaffuz ettiği için artık önemli değil."

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2023, 14:21
YORUM EKLE