Okan Buruk: "Maçtan önce oynayamayacağını söyledi"

Galatasaray, sezonun ilk hazırlık maçında Hull City karşısında 3-0 önde olduğu mücadeleden 3-4 mağlup ayrıldı.

Okan Buruk: "Maçtan önce oynayamayacağını söyledi"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Hull City maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"DEVAM ETMEYECEĞİMİZ OYUNCULARIMIZ VAR"

"Hazırlık maçı bizim için bir ölçü. Devam etmeyeceğimiz oyuncularımız var. Burada çalışmalarına devam edecekler. Bunu yarın, öbür gün belirleyeceğiz."

"BAZILARI ŞANSLARINI KULLANAMADI"

"İkinci yarı genç oyuncularımıza şans verdik, bazıları kullandı, bazıları kullanamadı ama önlerinde çok zaman var. Sonucu çok düşünmeden hareket ediyoruz ama bizim için asıl önemli olan ilk yarıdaki oyundu."

"TORREIRA'NIN SAKATLIĞI OLDU"

"Torreira'nın bugün ufak bir sakatlığı oldu. Yarın MR'ı çekilecek. İnşallah önemli bir şeyi yoktur. İlk yarıda darbe aldı."

"YUSUF DEMİR, OYNAYAMAYACAĞINI SÖYLEDİ"

"Yusuf Demir'in dün ayağında bir ağrı oldu. Bugünkü maçta oynayamayacağını söyledi. Onun kaderi, oynayacağı zaman sakatlık geçiriyor."

MAURO ICARDI CEVABI

Okan Buruk, Mauro Icardi transferi için ise şunları söyledi:

"Aynı şekilde devam ediyor. Genel olarak bunu söylüyoruz. Süreç devam ediyor. Ne kadar devam edecek bilmiyorum. Başkanımız, yönetim kurulumuz bu anlamda kesin kararlı. Erden Bey, önemli bir çalışma yürütüyor transferle ilgili. En kısa zamanda aramızda olmalarını istiyoruz. Bu süre uzadıkça, oyuncunun maça hazırlanması süresi de azalmış oluyor. Bununla ilgili büyük bir çaba var. İnşallah yeni transferlerimiz gelecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2023, 03:27
YORUM EKLE