Okan Buruk: "Sana ihtiyacım olacak, sezon sonunu bekle"

Galatasaray'da Sacha Boey'e transfer teklifleri gelirken teknik direktör Okan Buruk, Fransız oyuncuyla konuşma yaparak kalmasını istedi.

Okan Buruk: "Sana ihtiyacım olacak, sezon sonunu bekle"

Geçen sezondan bu yana Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatlerini üstüne çeken Sacha Boey'e teklifler yağmaya devam ediyor.

Galatasaray, genç oyuncuyu yüksek bonservis bedeliyle göndermek isterken teknik direktör Okan Buruk, sene sonuna kadar kalmasını istiyor.

OKAN BURUK: "SEZON SONUNU BEKLE"

Medya Radar'da yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılılar'da performansıyla dikkat çeken isimlerin başında gelen Sacha Boey ile özel bir görüşme yaptığı öğrenilen Okan Buruk'un "Büyük hedeflerimiz var. Ligde ve Avrupa'da sana ihtiyacım olacak. Sezon sonunu bekle" dediği öğrenildi.

CHELSEA, TRANSFER LİSTESİNE EKLEDİ

Sezon başında birçok takımla adı anılan Boey, istenilen teklif gelmeyince takımda kalmıştı. Chelsea'nin Avrupa'daki birçok takım tarafından yakından takip edilen Galatasaray'ın yıldız sağ bek oyuncusu Sacha Boey'yi transfer listesine dahil ettiği belirtildi.

MANCHESTER UNITED DA PEŞİNDE

Bilindiği üzere Sacha Boey'un ismi bir başka Premier Lig devi Manchester United ile de anılmıştı.

27 MAÇTA FORMA GİYDİ

Sarı Kırmızılı takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 23 yaşındaki sağ bek oyuncu, bu sezon forma giydiği 27 maçta 2 gol kaydetti.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2023, 23:08
YORUM EKLE