Okan Buruk: "Seni Galatasaray'da görmek istiyorum"

Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Savunma hattına takviye düşünen Cimbom'da girişimler sıklaştırıldı.

Okan Buruk: "Seni Galatasaray'da görmek istiyorum"

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, Ajax'ın Arjantinli stoperi Lisandro Magallan için düğmeye bastı.

OKAN BURUK: "SENİ GALATASARAY'DA GÖRMEK İSTİYORUM"

Sarı-kırmızılı yöneticiler Ajax'la temasa geçerken, Okan Buruk da transfer için devreye girdi. Buruk görüntülü olarak konuştuğu 28 yaşındaki futbolcuya Galatasaray'da görmek istediğini söyledi.

Okan Buruk özellikle Magallan sert futbol yapısı ve geriden pas kurma özelliğini çok beğeniyor.

Geçen sezon Anderlecht'te kiralık oynayan Magallan, Cimbom'un teklifine sıcak bakıyor.

Savunma hattında Nelsson ve Abdülkerim'i zorlayacak bir isim arayan yönetim Magallan da karar kıldı. Özellikle alternatifli bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılılarda bu bölgede geniş rotasyon isteniyor.

LISANDRO MAGALLAN KİMDİR?

27 Eylül 1993 doğumlu oyuncu 27 yaşında.

30 Haziran 2023 yılına kadar Ajax ile sözleşmesi bulunan Magallan sağ stoperde görev alıyor. Magallan bu sezon Hollanda ekibinde sadece 20 dakika görev alabildi.

27 yaşındaki futbolcu geçen sezon Belçika ekibi Anderlecht'te kiralık olarak görev aldı.  Magallan'ın güncel piyasa değeri 2.5 milyon Euro.

Galatasaray Magallan'dan istediği sonucu alamazsa başka alternatifleri yönelecek. Okan Buruk özellikle savunma takviyesinin bir an önce yapılmasını istiyor. Bu nedenle Okan Buruk, Magallan transferinde ısrarcı...

Kaynak: Fotomaç

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2022, 02:25
YORUM EKLE