Okan Buruk'tan flaş tepki! "Kimden alıyorlar? Bizi çok üzüyor"

Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında Rams Park'ta Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Okan Buruk'tan flaş tepki! "Kimden alıyorlar? Bizi çok üzüyor"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa maçı öncesinde yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk, ilk 11'lerin maçtan önce basına sızdırılımasına tepki gösterdi.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"KİMDEN ALIYORLAR, BİLMİYORUZ"

"Maça hazırlanırken gündüz kadromuzun TV'de çıktığını gördük. Bizi çok üzüyor! Kim içeriden alıyor, kimden alıyor, bilmiyoruz! Bir gün önce çalıştığımızı bir gün sonra görüyoruz."

"GÜN İÇİNDE HERKES KONUŞTU"

"Gün içinde herkes Victor Nelsso'un ve Hakim Ziyech'in oynayacağını konuştu, pek de kimse bilmiyordu. Bugün Abdülkerim Bardakcı'yı sol bekte kullanacağız. Abdülkerim, ilk 11'de başlamasa da belli bölümlerde sol bek oynadı ve hem defansif hem ofansif anlamda olumlu şeyler gösterdi. Hakim'in durumu iyi ama bugün çok uzun bir süre vermeyi düşünmüyoruz."

"ZIYECH'İ TAKIMA ALIŞMASI İÇİN DÜŞÜNDÜK"

"Ziyech'in başlamasını oyuna ve takıma alışması için düşündük. Çok uzun bir süre vermeyi düşünmüyoruz. Maçın gidişatına göre bakacağız."

"NDOMBELE İÇİN ATILAN BİR YALAN VAR"

"Ndombele için ortaya atılan bir yalan var. Belki mizahtı ama çirkindi.  Yalanın her türlüsü kötü. Kulübümüz gereken işlemleri yapacaktır. Sürekli hamburger yediği haberleri yapılıyor. Bizim maçlardan önce nerede kaldığımız belli. Münih'e gittiğimizde bu haberi yapsalar daha gerçekçi olurdu. Ndombele’nin kasık bölgesinde ağrısı var, yakın süre içinde bizimle birlikte olacak. Ona ilk günkü gibi güveniyorum."

"ICARDI'YE UZUN BİR DİNLENME SÜRECİ GEREKİYOR"

"Mauro Icardi ile ilgili uzun bir dinlenme süreci olması gerekiyor. Bu tür maçları oynaması bizim için daha iyi. Onu 10 gün dinlendirmemiz yetmeyecek, bu arada da maç ritmini kaybedecek. Maçlar, ona bir nevi antrenman gibi oluyor."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2023, 23:37
YORUM EKLE