Okan Buruk'tan Hakim Ziyech cevabı! "Soyunma odasına gittikten sonra..."

Galatasaray, şampiyonluk yolunda dolu dizgin ilerlerken Sivasspor engelini 6 golle geçti.

Okan Buruk'tan Hakim Ziyech cevabı! "Soyunma odasına gittikten sonra..."

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve sarı kırmızılı futbolcu Victor Nelsson, Sivasspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE İLE PUAN FARKINI AÇTIK, AVERAJDA ÖNE GEÇTİK"

"Bence baştan sona iyi başlayıp, iyi götürdüğümüz bir maçtı. Çok güzel goller attık. Oyun içerisinde de top ve pozisyon üstünlüğü bizdeydi. Her şeyi mükemmel yaptık. Averaj olarak da bizim için bu dönemler çok önemli. Fenerbahçe'yle hem puan farkını açtık hem de averajda öne geçtik."

"MÜKEMMEL BİR AKŞAM YAŞADIK"

"Seyircimiz yine muhteşemdi. Onların heyecanı her zaman oyunculara yansıyor. Değerli bir galibiyet. Bir sonraki maça hazırlanmaya başlayacağız, oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Mükemmel bir akşam yaşadık."

"ICARDI'NİN ÜZERİNE 3 OYUNCU YOĞUNLAŞTI"

"Rakibimizin bazen 8'li, bazen 9'lu savunma yaptığını biliyoruz. Rakibe topu veren bir takım. Bunun yanında pozisyon da veren bir takım. Doğru işler yaptığınız da pozisyon da veren bir takım. Icardi'nin üzerine yoğunlaşan 3 oyuncu vardı. Oyunun genelinde doğru pasları oynadığımızda doğru işler çıktı. Çok fazla ürettik. Genel olarak baktığınızda hem kilidi açtık hem rakibin savunma dizilişini erken golle bozduk. Geçen haftaya göre çok daha az pozisyon verdik."

"ZIYECH, YILDIZLARDAN BİRİYDİ"

"Hep birlikte sevinmek, hep istediğimiz şey bu. 11 kişi oynayabiliyor, 5 kişi oyuna girebiliyor. Hakim Ziyech de maçın yıldızlarından biriydi. Soyunma odasına gittikten sonra tekrar sahaya çıktı. Hep birlikte sevinçlerini yaşadılar. Verdiğimiz birliktelik, aile ortamı çok büyük keyif veriyor. Oyuncularımızın hep bir arada olmasını istiyoruz aslında..."

VICTOR NELSSON: "İNANILMAZ BİR ATMOSFER VAR"

Victor Nelsson ise şunları söyledi: 

"İyi bir galibiyet 6-1. Kalitemizi gösterdik ve inanılmaz goller attık. 6-1'lik bir maç olmadığını söyleyebilirim ama iyi bir maç oldu. Bir sonraki maça odaklanacağız."

"Şampiyonluk istiyoruz, bunu da maçlarda gösteriyoruz. Tesislerde, stadyumda inanılmaz bir atmosfer var. Son 3 maçımızı kazanıp şampiyon olmak istiyoruz."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2024, 01:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bixim halkımız her şeyi iyi takip ediyor. Kendisine gerekli kutlama hakkı vermeyen Zeyci çağirdı bilerek. Ekmek yediğin ulke neresi olursa olsun oranın insanı da insandır. Futbol böyle bir şey be...
Bixim halkımız her şeyi iyi takip ediyor. Kendisine gerekli kutlama hakkı vermeyen Zeyci çağirdı bilerek. Ekmek yediğin ulke neresi olursa olsun oranın insanı da insandır. Futbol böyle bir şey be... - 2 hafta Önce

Cemal Altın

Yunus Ökten
Yunus Ökten - 2 hafta Önce

Okan hocam ben GS taraftarı olarak ziyechin yaptığı hateketi doğru bulmuyorum. Ne demek ya maç sonu hep yapılan taraftan futbollcu buluşmasını bildiği halde soyunma odasına gitti bence saygısızlıktir bu