Okan Buruk'tan Icardi açıklaması geldi! "Beklersek uzun sürebilir"

Galatasaray, Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup etti.

Okan Buruk'tan Icardi açıklaması geldi! "Beklersek uzun sürebilir"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve sarı kırmızılı futbolcular, Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: 

"Bu tür maçlarda rakiplerimizin daha konsantre başlayacağını biliyoruz. Bize göre daha dinlenik, daha çalışmış oluyorlar. Rakibin direnç göstereceğini biliyorduk. Daha çok bize topu verdiler. Bireysel performanslarımız daha iyi olabilirdi. Bu üretkenliği gösteremedik. Oyun boyunca önde oynamaya çalıştık. Rizespor da geçiş oyununu uygulamaya çalıştı. Sahalarında maç kaybetmediler, iyi bir Rizespor vardı. Onları da tebrik ederim. Önemli galibiyet. Üst üste 9 oldu, seriye devam etmek istiyoruz. Bir sonraki maça daha rahat çıkacağız. Dinleneceğiz ve hazırlanma şansımız olacak. Performansları yukarı çıkartmalıyız. Galatasaray olarak daha iyisini yapmalıyız."

"Hakem Kadir Sağlam'ın faul standartlarını beğenmedim. En çok gözüme batan yanlış verilen fauller. Bununla ilgili itirazlarımız oldu."

"Mauro Icardi iğne olduktan sonra, maçta oynadığı süre önemli değil. Bir fark olmuyor. Beklersek uzun sürebilir. Bireysel idman yapıyor. Maç günleri iğne oluyor. Onun için çok zor ama çok fedakar. Yaptığıyla Galatasaray'ı ve futbolu ne kadar sevdiğini gösteriyor. Milli ara dinlenme fırsatı olacak."

Sergio Oliveira

"Galatasaray bir oyuncusuyum. Hocam fırsat verdi. Gol için mutluyum ama 3 puan önemli. Deplasman maçları zordur ve kritiktir. Biz yolumuza devam edeceğiz."

"Yedek kalmaktan mutlu olsaydım, bende bir problem olması gerekirdi. Ben çalışıyorum, fırsat bulmaya çalışıyorum."

Fernando Muslera:

"Zor bir maçtı. Rizespor zaman zaman bizi zorladı. İki zorlu maçtan sonra buraya geldik. Kazandık ve yolumuza devam ediyoruz. Savunma önemli ama ileride de baskı yapmak ve topu hemen geri almak önemli. Birbirimize sürekli destek oluyoruz. İyi bir arkadaşlık var bu bunun sonuçlarını da sahada görüyoruz."

Sacha Boey

"Önemli olan 3 puan. Zor bir maçtı. Kaşım çok önemli değil. Sacha Boey iyiyse, takım sayesinde. Bu şekilde devam etmem gerekiyor."

Lucas Torreira:

"Çok büyük bir takım için oynuyorum. Biz Uruguaylılar böyleyiz, her şeyimizi veririz. Mücadele etmeyi seviyorum. Bu formadan dolayı mutluyum. Bu seriyi de devam ettirmek istiyoruz. Takım olarak da mücadele edeceğiz."

Kerem Demirbay:

"Bizim için çok önemli oldu. Kazanmak istedik. Zor bir maçtı ama en önemlisi yendik. Böyle devam edebilir. Lig şampiyonluğuna gidiyoruz. Galatasaray büyük bir takım. Her maçı kazanmak istiyoruz."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2023, 11:53
YORUM EKLE