Okan Buruk'tan Icardi için korkutan açıklama geldi! "Bandajı çıkardı, ağrısı arttı, soyunma odasında..."

Galatasaray, sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederken yoluna kayıpsız devam etti.

Okan Buruk'tan Icardi için korkutan açıklama geldi! "Bandajı çıkardı, ağrısı arttı, soyunma odasında..."

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve sarı kırmızılı futbolcular, Beşiktaş derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: "Mauro Icardi'nin ağrısı var"

"Derbi kazanmışsınız, mutlu olmanız gerekiyor. 11'e 10'dan sonra oyuncularımın da kafasında 'Nasıl olsa kazanırız' düşüncesini gördük. Net pozisyon vermedik. Beşiktaş'a 2 şut şansı verdik, 1'i gol oldu. Chamberlain girdikten sonra kenardan içeriye gelip çok boş top aldı. Onu takipte zorlandık. Aslında genel olarak maçın sonuna kadar, bundan önceki haftalarda da söylediğimiz şey; bitiriciliğimiz yeterli değildi. Son paslar, son orta, son çalım... Burada daha iyi olmalıyız. 30 şut var ama kaç tanesi istediğimiz kalitede olmuş? Bunların analinizi yapacağız."

"Taraftarımız, koreografi muhteşemdi. Takıma, bizlere güveniyorlar. Onlara teşekkürler. Onların hak ettikleri başarıları onlara armağan etmek istiyoruz. Rekorları bilmiyoruz, maç kazandıkça oraya çıkıyor. Güçlü bir lig. Beşiktaş'ın kalitesini gördük. 11'e 10 durumda bile Burak Hoca ve takımı çok ciddi şekilde cevap verdi. Daha iyisini yapabiliriz. Kazanmaya devam etmeliyiz. Mili ara sonrası zordur, yeni toparlanıyoruz. Kazanarak devam ettik ve mutluyum."

"Mauro Icardi'nin topuğunda bir ağrı vardı. Kenarda bandajı çıkardı, ağrı arttı. Soyunma odasında da ağrısı vardı. Şu anda da ağrı var. Icardi, ceza sahası içinde aldığı darbe sonrasında topuğunda bir ağrı hissetti. Hatta orada bize yönelik faul çalındı. Yener Hoca kontrollerini yaptı. Yarın sabah MR çekilecek, İnşallah önemli bir şey yoktur."

Kaan Ayhan: "Çok başarılı dönem geçiriyoruz"

"Derbi galibiyeti için mutluyuz ama kırmızı karttan sonra oyunu daha rahat geçirebilirdik. Pres yapmakta zorlandık ev sonrasında zorlandık. Mutluyuz ama analizini yaparak, inşallah daha iyi bir oyun sergileriz."

"Her maçta pozisyonum değişiyor ama bu güvenim. Okan Buruk ile iletişimimiz bu şekilde. Takım için ve kendi adıma mutluyum. Buralara gelmek için çok çalıştım. Galatasaray'ın için en iyi şekilde mücadele ediyoruz. Kimin oynayacağına hoca karar verir. Çok başarılı dönem geçiriyoruz. İnşallah böyle devam eder."

"Bayern Münih'i geçmişten tanıyorum ama bu sezonu analiz etmedik. Analizlerimizi yapacağız. İyi defans yapmazsanız, zor duruma sokabilirler. Manchester United maçından daha iyi oynayarak Münih'in işini zorlaştırmak ve puan toplamak istiyoruz."

Lucas Toreira: "Bu forma çok önemli, bunun ağırlığını bilerek oynamalıyız"

"İlk yarının sonlarına doğru zorlanmaya başladık. Beşiktaş gibi güçlü bir rakibe karşı oynadık. Önemli olan kazanmak, taraftarı mutlu etmek ve Beşiktaş'a karşı 3 puanı almaktı."

"Sahaya çıktığımızda gururlanıyoruz. Taraftarın tutkusu bize çok hoş hissettiriyor. Bu forma çok önemli, bunun ağırlığını bilerek oynamalıyız. Şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde galibiyetler almamız gerekiyor. İki kulvarda taraftarların desteğiyle devam ediyoruz."

Fernando Muslera: "Mauro Icardi gibi golcümüz var, onun da yardımı çok"

"En iyi oyunumuz değil ama 3 puanı almamız önemliydi. Bayern Münih maçı öncesi moral oldu.

"Bu konularda bey efendi olmaya çalışıyorum. Ne zaman 'Gol yemiyoruz' desek, gol yiyoruz. Mauro Icardi gibi golcümüz var, onun da yardımı çok. Takımın performansı yıldız isimlerle yukarı çıkıyor."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2023, 09:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 7 ay Önce

Ya hocam niye kenara almadın? Oynamaz ise, GS açısından iyi olmayacak!! GS futbolcusu taraftarı Icardi sahada olunca pozitif bir enerji veriyor!! Şampiyonlar liginde olmazsa olmaz bir değerimiz!!