Okan Buruk'tan son dakika Rashica ve Zaniolo açıklaması

Galatasaray, 3-0'ın rövanşında Olimpija Ljubljana'yı Rams Park'ta 1-0 mağlup ederek UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'na yükseldi ve rakibi Molde oldu.

Okan Buruk'tan son dakika Rashica ve Zaniolo açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Olimpija Ljubljana maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"TORREIRA'NIN KIRMIZI KARTI ÜZDÜ"

"Çok istekli başladık. Rakibe pozisyon vermedik, iyi işler yaptık. Önemli olan kazanmaktı. Sonra Lucas'ın kırmızı kartı oldu. Savunduk, hücum ettik, rakibin geldiği bölümler de oldu. Maçın başındaki coşkumuz umut verdi. Lucas'ın kırmızı kartı üzdü. 1 veya 2 maçta olmaması üzücü oldu. Ülke puanına kazanarak katkı verdik."

"KUZEY'E GİDECEĞİZ, KOLAY OLMAYACAK"

"Molde, Klaksvik'i zor geçti, uzatma dakikalarında Linnes'in golü getirdi. İki takım da sentetik sahada oynuyor, 5'li savunma yapıyor. Kuzey'e gideceğiz, kolay olmayacak. Kendi sahasında etkili, güçlü bir takıma karşı oynayacağız. İkisinin maçlarını seyretmiştim, şimdi Molde'ye adapte olacağız. Cumartesi günü de Trabzonspor ile önemli bir maç var. Trabzonspor ilk hafta kazandı. Bizim için çok önemli ve değerli bir maç olacak."

"RASHICA'YI YENİ DUYDUM"

"Maç sonrası Rashica haberlerini yeni duydum. Bizim sağ kanatta fazla opsiyonumuz var zaten. Birçok fırsat da geliyor, hazırlıklarımız da var. Düşüncelerimiz olacak. "

"ZANIOLO, PREMIER LİG'DE OYNAMAK İSTİYOR"

"Zaniolo'daki süreç... Kulübümüzün görüşmeleri sürüyor. Kendisi Premier Lig'de oynamak isteyen bir oyuncu. Saygı duyuyoruz. Kulübün menfaatleri gereği olacak gibi gözüküyor, ne olacak bilemiyorum. Tete transferi yaptık, elimizde olan oyuncular var. Kadromuza yine takviyeler yapacağız."

Sergio Ramos sorusu üzerine ise Okan Buruk, şunları söyledi:

SERGIO RAMOS CEVABI

"Gidişata göre bakacağız. İlle oyuncu alacağız diye bir durum yok. Stoper, kanat, orta sahaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2023, 10:28
YORUM EKLE