Okan Buruk: "Taraftarlarımız merak ediyor, kontak halindeyiz, bizim kontrolümüzde"

Galatasaray, Antalya kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldı.

Okan Buruk: "Taraftarlarımız merak ediyor, kontak halindeyiz, bizim kontrolümüzde"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2-2 sona eren Adana Demirspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"GENÇ OYUNCULAR ŞANS BULUYOR"

"Hazırlık maçlarının bizim için sevindirici yanı, hem fazla oynamayan oyuncuların hem de genç oyuncuların süre bulması. Galatasaray altyapısında yetişen birçok oyuncu bu dönemde şans buluyor."

"GENEL OLARAK İSTEK VARDI"

"Maçın genelinde çok fazla pozisyona girdik. 23 tane şut atmışız, 52 kez rakip ceza sahasında topla buluşmuşuz. Rakam olarak çok iyi şeyler yaptık ama sonlandırmada biraz sıkıntılarımız vardı. Ama genel olarak istek vardı. Rakibimiz de net pozisyonlara girdi. Önde çok hızlı oyunculara sahip bir takım. Hızını kullanan oyuncularla pozisyona girmeye çalıştılar. Hazırlık maçlarını tabii ki kazanmak istiyoruz ama bir yandan da oyuncularımızı görmek istiyoruz."

"ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLDU"

"Bugün yine çok güzel şeyler gördük. 16 yaşında Efe oynadı, 17-18 yaşında diğer oyuncular oynadı. Güzel bir bitiriş oldu. Genç oyuncular için çok seviniyoruz. "

MAURO ICARDI AÇIKLAMASI

"Galatasaray taraftarı bütün oyuncuları merak ediyor. Sadece Icardi üzerinden bakmamak lazım. Rashica da dönüyor. Birçok oyuncu dönüyor. Hepsini lige en hazır hale getirmeye çalışacağız. Bütün oyuncularımız bizim için önemli. Milli takımdan oyuncular dönüyor. Icardi'yle kontak halindeyiz. Bizim kontrolümüzde tedavisi devam ediyor. En iyi şekilde onu da lige yetiştirmeye çalışacağız."

SAKATLIK AÇIKLAMASI

"Bütün oyuncular burada. Rashica ve Hamza iyi gidiyor. Çok yakın bir sürede bizimle çalışmaya başlayacaklar. Ross dışında uzun vadeli sakatlığımız olacağını düşünmüyorum."

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2022, 20:55
YORUM EKLE