Okan Buruk ve futbolculardan Kopenhag maçı sonrası açıklamalar

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Kopenhag ile 2-2 berabere kaldı.

Okan Buruk ve futbolculardan Kopenhag maçı sonrası açıklamalar

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve sarı kırmızılı futbolcular Tete ile Sacha Boey, Kopenhag maçının ardından açıklamalarda bulundu.

OKAN BURUK

"İlk yarının bence büyük kısmına 'ah, vah' ettik. Savunma ağırlıklı oynayan bir takıma bu kadar pozisyon ürettik. İlk yarının sonlarına doğru reaksiyonlarımız iyiydi. Ama ikinci yarı bambaşka bir Galatasaray vardı. Motivasyonu ve topu kaybettik, 2. golü yedik. Maçın sonunda da attığımız goller reaksiyon anlamında olumluydu."

"Belki 3. golü de bulabilirdik. Zaman zaman yanlış tercihler yaptık. Frikikte pas verdik, Zaha boştayken pas verilmedi. Golü yedikten sonra bizim ve stattaki düşüşü düzeltmemiz gerekiyor. Taraftarımız için lokomotif olacağız. İlk yarı takım savunmasını onlarla beraber yaptık. Çıkan oyuncuyu, pas hatası yapan oyuncuyu alkışlıyorum. Oyuncuların da güvenleri zamanla yerine gelecektir."

"5 maç daha oynayacağız. İlk yarıdaki oyunu doğru bir şekilde ortaya koyarsak, puanlar alabileceğimizi düşünüyorum. 2-0'dan gelip 2-2'yi yakalamak ve giren oyuncuların yaptığı etki benim için olumlu. 'Çok mutlu oluyor musunuz?' derseniz, tabii ki çok mutlu olmuyoruz. Kazanarak başlamak istiyordum, taraftar da öyle istiyordu. En azından bir reaksiyon gösterdik bu da önemliydi."

TETE

"Antrenmanlarda bunu çalışıyordum. Maçta da bu golü attığım için çok mutluyum. Oyuna girdiğimde takıma enerji katabildiğim için de çok mutlu oldum."

"Manchester United, zor bir dönemden geçiyor. Bundan faydalanmak için elimizden geleni yapacağız. Skorla dönmeye çalışacağız."

SACHA BOEY

"Golümü izledim. Bunu ben değil, takım attı. Daha sonra 2-2 yaptık. Geriye düşünce halen inancım vardı. Çünkü taraftarımız bizimleydi, 1 gol atınca arkasının geleceğini biliyorduk."

APP STORE'dan uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indir, transferleri anında öğren. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

PLAY STORE'dan uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indir, transferleri anında öğren. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2023, 15:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zafer
Zafer - 8 ay Önce

Bu sene Okan Buruk ilk devreyi tamamalayamaz. Çok kötü oynayanları ısrarla seyrediyor. Ayrıca hızlı oyun yok sanki emekli takımı gibi sürekli defansta top çeviriyoruz.

Ali
Ali - 8 ay Önce

Yahu bunasıl taktik geri pas yan pas muslera nın kredisi car ama artık yeterdegaj özürümü var musleranın ya bu kaçıncı çıkarken gol yedik yeter ama degaj tapmak ayıpmı yani kendine gel kimse GALATASARAYDAN büyük değil