Okan Buruk ve Galatasaraylı futbolculardan açıklamalar

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde yine tarihi bir zafere imza atarak Manchester United'ı 3-2 mağlup etti.

Okan Buruk ve Galatasaraylı futbolculardan açıklamalar

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve sarı kırmızılı futbolcular, Manchester United galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: 

"Deplasmanda Manchester United'ı yendik, 4 puanla ikinciyiz. Ana mutluluğumuz bir Türk takımımın, Old Trafford'da kazanması! Bu Türk futbolu için önemli. Avrupa Fatihi Galatasaray! Adı üstünde, uzun yıllar hep bunları yaptı."

"Galatasaray'ın sanırım Manchester United'a karşı ilk galibiyeti. Ben Başakşehir ile kazanmıştım. Oynadık, çekinmedik. Rakibimizle yakın verilere ulaştık. Manchester deplasmanında yapabileceğimizin en iyisi bu. İlk yarıda daha iyi işler yapabilirdik. Mutluyuz, gruptan çıkmak istiyoruz. Çok fazla sevinecek zaman yok, Antalyaspor maçı var. Çarşamba takım izinli, sonra lig için çalışmalara başlayacağız."

Wilfried Zaha

"Bu benim için bir hayalin gerçekleşmesi demek. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ve gol atmak... Bu gece, benim için büyük bir gece."

"Maçtan önce söylemiştim. Manchester United'ın canını yakacak kalitemiz olduğunu biliyorduk. Bunun yanı sıra hepimiz inançlıydık. Yenik duruma düşsek bile başımızı dik tutacaktık, devam edecektik. Öyle de yaptık. Kazandık."

"Şampiyonlar Ligi'nde oynamak, hayalini kurduğum her şeydi. Buraya gelirken otobüste Şampiyonlar Ligi marşını açtık. Sonunda bunu başardığımı hissettim. En iyilere karşı yeteneklerimi gösterebileceğim bir sahne..."

Mauro Icardi

"Penaltıyı kaçırdığım için kendime kızdım ama kazandığımız için çok mutluyum. Şampiyonlar Ligi gruplarında Galatasaray formasıyla attığım ilk gol. Çok mutluyum."

"Şu anda bulunduğumuz konumdan memnunuz ama sadece 2 maç oynadık. Hedefimiz bu gruptan çıkmak. Daha 4 maç var, kalan maçlarda da bu bilinçle hareket etmeliyiz."

Tanguy Ndombele: 

"İyi bir maç olduğunu düşünüyorum. İyi bir şekilde mücadele ettik. 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. İstanbul'a bu 3 puanla dönmek çok önemli. 3 puanla dönüyoruz."

Kerem Aktürkoğlu

"Bazı anlar, unutulmazdır gerçekten. Ülkemize böyle bir akşam yaşatmak istemiştik. Çok mutluyuz, gururluyuz. Daha hiçbir şey bitmedi. Takım arkadaşlarımın yüreğine sağlık. Çok güzel mücadele ettik."

"Golün geleceğini hissetmiştim. Bazen atamıyoruz, eleştiriler de oluyor. Bugün gerçekten çok istedim. Savunmada da yardım etmeye çalıştım. Önemli olan kazanmaktı, yardım ettiğim için mutluyum."

"Penaltıdan sonra düşmedik. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra momentumu aldık. Çok mutluyuz. Kopenhag’da galibiyeti hak ettik ama beraberlikle çıktık. Buraya kazanacağımıza inanarak geldik. Daha hiçbir şey bitmedi. Yere sağlam basacağız. Maç maç düşünüp çıkmayı hedefliyoruz."

Barış Alper Yılmaz: 

"Tüm takım arkadaşlarımın ayağına ve yüreğine sağlık. Zor bir maçtı. Önemli olan yenmekti. Hedeflerimiz var, gruptan çıkmak istiyoruz. Şimdi evimize döneceğiz. Mutluyuz."

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2023, 12:34
YORUM EKLE