Omar Elabdellaoui: "Fatih Terim istediğinde Galatasaray'a gelseydi, yine büyük oyuncu olurdu"

Omar Elabdellaoui, Avusturya kampında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Omar Elabdellaoui: "Fatih Terim istediğinde Galatasaray'a gelseydi, yine büyük oyuncu olurdu"

Galatasaray'ın Norveçli sağ bek oyuncusu Omar Elabdellaoui, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Omar Elabdellaoui, şu açıklamaları yaptı:

-ÇOK ZORLU BİR DÖNEMDİ-

"Kesinlikle kolaymış gibi lanse etmeyeceğim. Mental olarak çok zorlu bir dönemdi. Hayal etmeye çalışabilirsiniz ancak kimse aynı durumda olmadan bunu hayal edemez. O yüzden benim için aklımı doğru yerde tutabilmek, odaklanabilmek en önemli şeydi."

-FATİH TERİM, BİR BABA FİGÜRÜ-

"Fatih Terim, benim için özel bir insan olacak. Böyle bir durumdan sonra bile desteğini esirgemedi. Bana verdiği sevgi... Benim için anlatması imkansız. Birçok oyuncu için de bir baba figürü."

-ONLAR İÇİN GALATASARAY'DA OYNAMAK ONUR OLUR-

Sörloth, Botheim ve Solbakken ile ilgili Omar, "Galatasaray'la ilgili nasıl bir kulüp diye sorular soruyorlar. Ne kadar büyük ve inanılmaz bir kulüp olduğunu anlatıyorum. Onlar için Galatasaray'da oynamak onur olur. Bu formayı giymenin ne kadar büyük bir onur olduğunu konuştuk."

-GALATASARAY'A GELSEYDİ, YİNE BÜYÜK OYUNCU OLURDU-

Haaland'ın Molde'de forma giyerken Galatasaray'ın kapısından dönmesiyle ilgili Omar, "Erling Haaland, Fatih Terim'in istediği dönemde Galatasaray'a gelseydi, yine büyük oyuncu olurdu. Türkiye'de bu golleri atsaydı, yine takımlar görürdü ve ilgi çekerdi. O bir gol makinesi, inanılmaz. Eminim ki Türkiye'den de Avrupa devlerine giderdi." 

-MARCAO İÇİN HEM MUTLUYUM HEM DE ÜZGÜNÜM-

"Marcao, çok önemli ve büyük bir oyuncu oldu. Onun için mutluyum ama bizim için üzgünüm diyorum. Her zaman iyi oyuncuların takımında olmasını istersin ama takım arkadaşım Galatasaray'dan sonra başka bir yere adım attığı için onun için mutluyum. Oyuncular gelir gider tabii. Eminim ki hocamız net bir plana sahip, hangi oyunculara ihtiyaç, nasıl bir takım kuracak ve sezon başladığında da mücadele edebilmek için doğru takıma sahip olacağız"

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2022, 08:39
YORUM EKLE