Ömer Bayram: "Yunus Akgün'e küfür etti, ben de ağır tepki gösterdim, hoca beni antrenmandan gönderdi"

Galatasaray'dan Eyüpspor'a transfer olan Ömer Bayram, sezon öncesi kampında Sergio Oliveira ile yaşadığı küfür tartışmasının detaylarını anlattı, Okan Buruk'a sitem etti.

Ömer Bayram: "Yunus Akgün'e küfür etti, ben de ağır tepki gösterdim, hoca beni antrenmandan gönderdi"

Mehmet Ayan ile Aykırı Sorular programına konuk olan Galatasaray'dan ayrılarak Eyüpspor'a transfer olan Ömer Bayram, Galatasaray'ın sezon öncesi kampındaki küfür olayını açıkladı.

Bayram'ın açıklamaları şu şekilde:

-KÜFÜRLÜ BİR DİYALOG OLDU-

"Sergio Oliveira, sevdiğim de bir arkadaşım. Çift kale maç yapıyorduk, küfürlü bir diyalog oldu. Sahada her şey olabiliyor anlayabiliyorum ama ilk haftasıydı, Nando'dan (Muslera) sonra ikinci kaptanlık da bendeydi. Benim olduğum camiada küfürlü vs. saha içinde hoşlanmam. Küfürün de seviyeleri var."

-HOCA, BENİ ANTRENMANDAN GÖNDERDİ-

"Yunus genç kardeşimiz yeni geldi, herkes çok umutlu. O anda öyle bir tartışmada Yunus'un da duygusal olduğunu bildiğim için biraz zor olacaktı, Yunus'a destek çıkmak amaçlı dedim, kimse kimseye bu şekilde küfredemez. Ben de bunu ağır şekilde gösterdiğim için hoca beni antrenmandan gönderdi."

-OLIVEIRA SUÇUNU KABUL ETTİ-

"Ondan sonra Sergio Oliveira suçunu falan kabul etti ama bence ya ikimizi de antrenmandan göndereceksin ya da ikimizi tutup orta yolu bulacaksın" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Rabona Youtube

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2022, 16:25
YORUM EKLE