Ömer Üründül: "Okan Buruk'a iki önerim var, sakın ola ki oynatma ve..."

Galatasaray, tarihi Kopenhag maçı öncesi Adana Demirspor maçını kayıpsız geçti.

Ömer Üründül: "Okan Buruk'a iki önerim var, sakın ola ki oynatma ve..."

Futbol yorumcusu Ömer Üründül, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Üründül'ün açıklamaları şu şekilde:

"AZ DAHA BAŞLARINA İŞ AÇACAKTI"

G.Saray salı gecesi Avrupa'da çok önemli bir sınavı olmasına rağmen dün gece yüksek tempolu ve iştahlı bir futbol sergiledi. 70 dakika boyunca rakibi adeta hırpaladılar. Etkili pres, ilk yarıda organize iki gol... Bunun yanında sayamadığım kadar harcanan rekor sayıda net pozisyonlar var. Ayrıca 7-8 tane uzak menzilli şut. Fakat ilk yarı sonunda farkın penaltıyla bire inmesi ve Galatasaray'ın kaçırdığı inanılmaz goller, az daha başlarına iş açacaktı. 

"KESİNLİKLE YAPILACAK DEĞİŞİKLİKLER DEĞİLDİ"

Teknik direktör Okan Buruk öyle değişiklikler yaptı ki kesinlikle tek farklı skor avantajında yapılacak işler değildi. Son 10 dakika Zaha, Halil, Bakambu ve Icardi bir arada oynadılar. Ama Adana Demirspor'un cezayı kesecek kimliği yoktu. Sonra da penaltı golüyle maç bitti. 

"BEN YİNE 'BOEY' DİYORUM"

Ben yine 'Boey de Boey' diyorum. Nasıl bu kadar içten ve bu kadar istikrarlı oynar. Tabii Torreira'yı da ihmal etmeyelim. 

"ICARDI DOKUNULMAZ MI?"

"Okan Buruk'a bir sorum var. Niye Icardi dokunulmazlık içerisinde? Hele bu kadar fizik açıdan düşüş varken bile neden hep oyunda kalıyor? Ayrıca dün gece seyrettiğim son haftalardaki Icardi, temenni ediyorum ki Kopenhag'da yeni bir mucize yaratsın. 

"BARIŞ'I SAKIN SOL BEK OYNATMA"

Okan hocanın Salı gecesi için iki konuda dikkatini çekmek istiyorum. Sakın ola ki Barış Alper Yılmazz'ı sol bek oynatma. İkinci önerim de Icardi'nin fiziki durumunu göz önüne alıp Zaha ve Ziyech'ten birine ilk 11'de yer verme.

"ÇOK AĞIR BİR YENİLGİDEN KURTULDULAR"

Adana Demirspor geçen seneyi mumla arıyor. Defans bloğunun iki önemli isminin olmayışı, kırılgan bir orta sahaya sahip olmaları ve 45 dakika yürüyerek oynayan Nani ile çok ağır bir yenilgiden kurtuldukları için sevinsinler.

Kaynak: Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2023, 13:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
E. Kazmacı
E. Kazmacı - 5 ay Önce

Yorumlarına zerre itibar edilmemesi gereken birisin. Yaşanan rezillikleri aklamaya çalışmak gibi bir vizyonun var. GS a akıl vermek gibi bir misyonunuz yok. Önerilerinizi kendi takımınız için saklayın.

Ads
Ads - 5 ay Önce

Ömer Üründül değerli saygın bilgili bir insandır haksızlık yapmayın tecrübelidir. Ben inanırım nokta.