Önder Özen: "Galatasaray'a gelirse acayip bir şey olur, yüzde 100 adım atılacak"

Galatasaray'da bazı oyuncuların performansı tartışma konusu olurken devre arası transfer dönemi için çalışmalar sürüyor.

Önder Özen: "Galatasaray'a gelirse acayip bir şey olur, yüzde 100 adım atılacak"

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"KEREM DEMİRBAY, BEKLENTİLERE KARŞILIK VEREMEDİ"

"Kerem Demirbay'ın Hoffenheim dönemi çok özel geçti ve o yüzden Almanya Milli Takımı'na seçildi ama beklentilere karşılık veremedi." 

"ZIYECH, DEVAMLILIK GÖSTERMELİ"

"Hakim Ziyech'in nasıl bir yetenek olduğunu biliyoruz ama o da esas beklenen etkiyi göstermedi. Bazı maçlarda gösterdi ama bir devamlılık gerekiyor."

"OKAN BURUK, KAAN AYHAN'DAN FORMAYI ALMAZ"

"Okan hoca 'Hangisi daha rekabetçi, hangisi daha ısırgan, hangisi formanın kıymetini daha iyi biliyor?' diye bakarsa Kaan Ayhan'dan formayı geri almaz. Oliveira'nın da Rize deplasmanında iyi bir rekabetçi tavır sergilediğini gördük. İstekli bir şekilde oynamaya gayret ediyor. O da yedek kaldığında yüzü düşmüştür ama bu iki oyuncu Kerem Demribay'a göre daha rekabetçi bir tavır ortaya koydu."

"SPINAZZOLA OLURSA ACAYİP BİR ŞEY OLUR"

"Angelino ile ilgili bu dakikaya kadar hala net karar verilmemişse antrenör ekibinin de çok kararlı olmadığını düşünebiliriz. Çünkü genç bir oyuncu değil, olgun bir oyuncu. Bu yüzden Galatasaray, yüzde 100 sol bek adımı atacak. Roma'dan Leonardo Spinazzola'nın ismi geçiyor. Eğer Leonardo Spinazzola olursa da acayip bir şey olur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2023, 13:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ömer Genç
Ömer Genç - 6 ay Önce

Yeni adam alacağına forma Adaletini sağlamak lazım...Kerem takıntısı takımı mahvederken bekleyenler küskün...