Önder Özen: "Galatasaray'da olay yeri inceleme polisi gibi, inanılmaz oynuyor"

Galatasaray, ligde liderliği alırken gözler Sparta Prag maçına çevrildi.

Önder Özen: "Galatasaray'da olay yeri inceleme polisi gibi, inanılmaz oynuyor"

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"HALA AÇIK ARA 1 NUMARA MUSLERA

"Galatasaray'ın çok güçlü oyuncuları var. Hala açık ara 1 numara Muslera. Atakları hızlı başlatıyor, defansif anlamda ise ceza sahası dışında Neuer gibi hamlelerde bulundu. Bu konsantrasyon hiç bozulmadı. Muslera'nın ayakları çok iyi değildir ama kafa çalışıyor ve olması gereken yerde."

"TORREIRA, OLAY YERİ İNCELEME POLİSİ GİBİ"

"Davinson Sanchez'de kontrollü agresiflik görüyoruz. Kart görmeden yaptığınız sertlik, kart görmeden topa yaptığınız sertlik, rakip için caydırı sizin için güvenilir. Torreira'nın orta yerdeki kıpırtısı olay yeri inceleme polisi gibi, inanılmaz oynuyor, her yerde."

"MERTENS, KIPIR KIPIR"

"Mertens sanki futbolu bırakmayacakmış gibi kıpır kıpır. Hala çok istekli, hala çok teşebbüs ediyor. Onun enerjisi bitmiyor."

"ICARDI, OMURGAYI TAMAMLIYOR"

"Icardi hiçbir şey oynamıyor ama hala en güçlü halka, omurgayı tamamlıyor. Haftalardır atamıyor ama şunu veriyor, geldi mi atacak, tık gol olacak."

"GALATASARAY'I BU ŞAMPİYON YAPACAKTIR"

"Her sezon her takımda günü veya haftaları gelen gelen futbolcular vardır. Barış Alper Yılmaz'dan bahsediyoruz. Ortalama teknik bir kalite, ortalamanın çok üstünde bir güç ve çabukluk, dinamizm ve atletik. Hiç bırakmıyor, onun mücadelesini verdiği zaman taraftardan alkış aldı. Icardi'nin günü gelmiyor ama varlığı yetiyor. Rakiplerin önlem almasını sağlıyor. Tüm bunlara baktığımız zaman bu kararlılık tutumu Galatasaray'ı şampiyon yapacaktır."

"KEREM AKTÜRKOĞLU OYNATILARAK KAZANILIR AMA..."

"Kerem Aktürkoğlu, dinlendirilerek mi, oynatılarak mı kazanılır? Bence oynatılarak kazanılır ama Sparta Prag maçında bir seçim yapmak zorundaysam ilk 11'de Zaha'yla başlarım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2024, 22:59
YORUM EKLE