Önder Özen: "Harika olur, harika seçim, keşke Galatasaray'a gelse"

Galatasaray'da Serge Aurier, Carlos Vinicius ve Derrick Köhn'ü transfer ederken transferin son günlerinde bazı isimlerin adı anılmaya devam ediyor.

Önder Özen: "Harika olur, harika seçim, keşke Galatasaray'a gelse"

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"AURIER'E KOLAYCA 'HAYIR' DENMEZ"

"Serge Aurier'e kolayca 'Hayır' denmez. Premier Lig, benim için teknik anlamda bir referans değildir ama Premier Lig'in atletik referansları çok güçlü olan bir lig olduğunu biliyoruz. Bir oyuncu Premier Lig'e istendiyse ve birkaç sezon da oynadıysa atletik kısmı tamamdır. Galatasaray, bu kısımda sıkıntı yaşamaz."

"HÜCUMDA ÇOK BÜYÜK BİR AÇIK OLMAZ"

"Ancak teknik ve savunma olarak nasıldır? Top rakibe geçtiği anda çok sert baskı yapan Sacha Boey ve sonuç alınamadıysa da çok çabuk stoperin yanına dönebilen bir Sacha Boey vardı. Aurier'in bu dönüşleri nasıl olacak ve hangi motivasyonla olacak? Çünkü Boey, bunları birinci görevi gibi yapıyordu. Savunma sertliği ne durumda olacak? Önümüzdeki süreçte ona bakacağız. Soru işareti varsa savunma sertliği ve savunma birebilerinde olur. Hücumda çok büyük bir açık olacağını düşünmüyorum. Aurier de fena bir oyuncu değildir."

Galatasaray ile adı anılan Christian Eriksen için ise şunları söyledi:

"ERİKSEN KEŞKE OLSA"

"Eriksen'in kaleye biraz uzak oyun kuruculuğu şahane. Kaleye yakın oyun kuruculuk son derece iyi. Kaleyle bağalntı, vuruş, final top şahane. Harika olur, harika seçim. Keşke Galatasaray'a gelse." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2024, 15:45
YORUM EKLE