Önder Özen: "Hıçkıra hıçkıra ağladığında evine gitmiştim, hemen vazgeçilmez"

Galatasaray, Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Kasımpaşa’yı 3-2 mağlup etti.

Önder Özen: "Hıçkıra hıçkıra ağladığında evine gitmiştim, hemen vazgeçilmez"

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"Kerem'in attığı 2. gol özellikle kale arkasından görülmeye değer. Kendi kariyeri için de çok özel bir gol. Kaleciler bir şey yapamaz bu vuruşa."

"Kerem'de fiziksel bir düşüş yoktu, oyununda da yoktu. Kerem zaten böyleydi. Tek eksiği goldü. Atamadıkça üzerine gidildi ve baskı altına girdi."

"Takımın tüm gollerini atan Gomis 'ayakkabı silme' hareketi yapar, Mertens 'Harry Potter sevinci' yapar. Bu Kerem'in takım içinde sevilen bir karakter olduğunu gösterir."

"Şu anda oyuncular çok iyi biliyor ki Okan Hoca oyuncusundan hemen vazgeçmez, Kerem'den de hemen vazgeçilmez."

"Galatasaray daha önce hiç erkenden öne geçtiği bir maç oynamamıştı. Maçı farka götürebilecek ayakları var. Bugün bunu gördük."

"Türk oyuncular duygusaldır demek klişedir. Ben, Batı Avrupalı bir gol kralı hıçkıra hıçkıra ağladığında evine gitmiştim. Türk oyuncular duygularını silah yapar, farkı bu."

"Kerem'in de Yunus'un da beklentilerin yükseldiği sezonda 'gol yok, asist yok' diye bakıldığında doğal olarak homurtular çıkıyor. Bu işin doğasında var."

"6 maç 13 puan harika. Fikstürde Antalya ve Trabzon gibi zorlu rakipler geçildi, yeni transferler de katılınca kartlar yeniden dağıtılacak."

"11 pozisyon içinde en özeli forvet. Golcüler için 'olmazsa olmaz' özellikler çok daha fazla. Orada soğukkanlı kalabilenler santrfor iç güdülerine sahip olabiliyorlar."

"Kerem 10 gol 5 asiste ulaşır. Golcülerin skoru yükseldikten sonra coştuklarını biliriz. Galatasaray erken öne geçtiği maçlardan sonra çok rahat iddia ediyorum farkı açar."

Kaynak: Vole

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2022, 00:30
YORUM EKLE