Önder Özen: "Icardi'nin yaşadığını ben yaşadım ve bittim, ezildim"

Galatasaray, Süper Lig'de şampiyonluk yarışını avantajlı bir şekilde sürdürüyor.

Önder Özen: "Icardi'nin yaşadığını ben yaşadım ve bittim, ezildim"

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI'NİN YAŞADIĞINI BEN YAŞADIM VE BİTTİM"

"Icardi maçın başında sonuna kadar her aksiyonda vardı. Fiziksel formu yüksek değil, eski gücü yok ama zihinsel formu olağanüstü yüksek, çok güçlü bir oyuncu. Sahada kaldı ve Galatasaray'a maçı kazandırdı. Icardi'nin yaşadığını ben yaşadım ve bittim. Kendi kaleme gol atmıştım, sonra sahada ezildim."

"ARTIK ZAHA'YA SÜRE VERİLMELİ"

"Artık bence bir süre Wilfried Zaha'ya süre verilmeli. Okan Buruk'un maçtan sonra demeci de var. Ben biraz o işareti aldım. Kerem Aktürkoğlu, çok hırpalandı. Hak ettiğini düşünmüyorum ama gerçek bu. Zaha'nın da şansı hak ettiğini düşünüyorum. Ligin finalini yapabilecek bir oyuncudur."

"ZIYECH'IN DEVAMLILIK SIKINTISI VAR"

"Ziyech'in yeteneklerini biliyoruz ama devamalılık konusunda sıkıntıları olduğunu gördük. Barış Alper Yılmaz çok güçlü katkı verdi. Çok yüksek tempoya çıkıyor. İnatçı bir yapısı var ve takım kimliği anlamında da o inatçı yapının devamı için ilk 11'de devam etmesi gerektiğini ama Ziyech'e de biraz daha fazla süreler verilmesi gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2024, 13:05
YORUM EKLE