Önder Özen: "Kendini övmedi, Galatasaray'da işine odaklanmış, çok inatçı bir futbolcu"

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ın yıldızlaştığı maçta Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti.

Önder Özen: "Kendini övmedi, Galatasaray'da işine odaklanmış, çok inatçı bir futbolcu"

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray'ın Alanyaspor galibiyetini değerlendirdi.

Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'I EN İYİ ANALİZ EDEN HOCA FATİH TEKKE"

"Alanyaspor baskı yapan, ısıran ve kanatları kullanabilen bir takım. İlk devre istediği oyunu oynadı ve Galatasaray'ı zorladı. 4-0'a rağmen Galatasaray'ı Türkiye'de en iyi analiz eden hocanın Fatih Tekke olduğunu düşünüyorum. Ahmed Hassan'ın önde Victor Nelsson'a baskısı, Yusuf Özdemir'in Serge Aurier'i zorlaması ve Oğuz Aydın'ın da Abdülkerim Bardakcı'nın savunmadan top çıkarımını engellemesi, Galatasaray'ı ilk 45 dakika kilitlemişti. Oyun kurma anlamında Abdülkerim Bardakcı, savunmacılar arasında Türkiye'de 1 numara diyebiliriz, yeri geldiğinde Avrupa standartlarına da çıkabiliyordu."

"OKAN BURUK, İLGİNÇ ŞEYLER YAMPMAYA DEVAM EDİYOR"

"Okan Buruk'u tebrik etmek istiyorum. 'Ne zaman, nasıl risk alınır?' bize gösterdi. Tercihlerini son derece beğeniyorum. İlginç şeyler yapmaya devam ediyor. Kerem Aktürkoğlu belki de en kötü maçını oynadı. 45'te oyundan aldı ama maç sonu oyuncusuna sahip çıktı; çünkü yarın ona da ihtiyacı olacak. Hocanın ayrıca Wilfried Zaha'ya 'Sen otur, Ziyech girecek' demesi de bir riskti ama doğrusunu yaptığını biliyoruz."

"BARIŞ ALPER YILMAZ, İNATÇI BİR KARAKTER"

"Sadece maçın değil, haftanın yıldızı ise Barış Alper Yılmaz. Harika iki vuruşla takımına galibiyeti getiren isim oldu. Şutlardan önce harika salınımları var ki birinci kalite. Barış Alper Yılmaz'ın çok hızlı, çok çabuk ve çok güçlü olduğunu biliyoruz. Ben iddia ediyorum çok inatçı bir karakter. Sporcu kimliğinde inadı var. Bu olmasa diğer oyuncularla rekabet edemezdi. Bu özellikleriyle muntazam tekniğini yavaş yavaş birleştirmek üzere."

"BARIŞ ALPER YILMAZ KENDİNİ ÖVMEDİ, İŞİNE ODAKLANMIŞ"

"Barış Alper Yılmaz'ın maç sonu açıklamalarına baktım. Hiçbir zaman kendi gollerinden bahsetmedi. Hep takım oyunundan, ilk yarı ve ikinci yarıdaki takımın futbolundan bahsetti, kendini övmedi. Daha önce de dikkatimi çekmişti. Mütevazi bir kişiliği var. Çünkü işine odaklanmış."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2024, 12:51
YORUM EKLE