Önder Özen: "Sahaya ilk çıktığında hayretler içerisinde izledik, 'Bu ne, burada ne oluyor?' dedik, olacak iş değil, mucize"

Galatasaray, Roma'nın 23 yaşındaki İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna kattı.

Önder Özen: "Sahaya ilk çıktığında hayretler içerisinde izledik, 'Bu ne, burada ne oluyor?' dedik, olacak iş değil, mucize"

Galatasaray, Nicolo Zaniolu ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Vole yorumcusu Önder Özen, Nicolo Zaniolo ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özen'in açıklamaları şu şekilde:

-HAYRETLER İÇERİSİNDE İZLEDİK-

"Icardi büyük oyuncudur, yıllardır izledik. Kendi bölgesinin ilk 10 oyuncusundan bir tanesiydi. Dünyanın en iyi santrforları arasında gösterirsiniz ama Zaniolo'nun şöyle bir durumu var. Zaniolo, Roma formasını ilk giyip sahaya çıktığında hepimiz hayretler içerisinde izledik. 'Bu ne, burada ne oluyor?' dedik. Bambaşka bir çocuk geldi."

-BURAYA GELMESİ MUCİZEVİ BİR DURUM-

"İlk sakatlığına kadar saati Roma'ya göre kurduğumuz, maç seçtiğimzi günler oldu. O zaman bile kendi içimde '3 yıl sonra bu çocuk Türkiye'ye seker' diye düşünemezdim. Mümkün değil, olacak iş değil. O çıkıştan 3,5 yıl sonra Zaniolo'nun buraya gelmesi mucizevi bir durum."

-GALATASARAY, YÜZDE 100 DOĞRU BİR İŞ YAPTI-

"Üst üste iki sakatlık onu çok geriye attı. Ne kadar geriye atarsa atsın bizim ligimizin çok üstünde bir oyuncu. Kişisel sempati beslediğim bir oyuncu olması sebebiyle dört gözle onu izleyeceğim. Benim sevdiğim stildeki bir oyuncu. Galatasaray, yüzde 100 doğru bir iş yaptı. Hiçbir şey oynamasa bile Zaniolo için Avrupa'da kasayı açacak çok oyuncu var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2023, 13:18
YORUM EKLE