Onur Özkan: "Galatasaray gider, teklifini yapar ve bence bu iş olur, bir gün olacak"

Galatasaray'ın Manchester United forması giyen milli kaleci Altay Bayındır'ı transfer edebileceği konuşuluyor.

Onur Özkan: "Galatasaray gider, teklifini yapar ve bence bu iş olur, bir gün olacak"

Futbol Plus Youtube kanalında Onur Özkan, Galatasaray ile adı anılan Fenerbahçe'nin eski kalecisi ve şu anda Manchester United'da forma giyen Altay Bayındır gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Özkan'ın açıklamaları şu şekilde:

"BİR GÜN GALATASARAY'IN KALESİNİ KORUYACAK"

"Altay Bayındır'ın Galatasaray'ın kalesini koruyacağını düşünüyorum. Ara transferde olmaz, süresini veremiyorum ama bir gün olacak."

"AÇIKLAMASI HAKİKATEN ÇOK ENTERESANDI"

"Altay'ın yaptığı açıklama hakikaten çok enteresandı. Normal şartlarda Fenerbahçe kaptanlığı yapmış, taraftarların sahiplendiği bir ismin politik cevap vermesinin geleceğe bir adım olarak görüyorum. Altay, direkt kestirip atabilirdi. 'Fenerbahçe'den başka takımda oynamam' diyebilirdi ama demeyerek doğrusunu yaptı. Artık futbolda profesyonellik çok daha ön planda."

"MUSLERA, FUTBOLU URUGUAY'DA BIRAKMAK İSTİYOR"

"Galatasaray'ın Muslera sonrasında kaleci arayışına gireceği kesin. Sezon sonu olma ihtimali bence yüksek. Muslera ile 1 yıl daha devam edilmek isteniyor ama Muslera, Uruguay'da futbolu bırakmak istiyor. Dolayısıyla sezon sonunda bir ayrılık muhtemel. O yüzden 8+3 kuralı devam ettiği için Altay'a gitmek son derece mantıklı. O yüzden bu iş olabilecek gibi duruyor."

"İLK SIRADA ALTAY BAYINDIR OLACAK"

"Okan Buruk ve transfer komitesinde 'Bir gün Muslera giderse biz Altay Bayındır'ı alabiliriz' düşüncesi var. Bir girişim yok ama liste yapıldığından bence ilk sırada Altay Bayındır olacak. Muslera ile ilgili olumsuz bir şey olduğunda Galatasaray, ilk olarak Altay Bayındır'a gider, teklifini yapar ve bence bu iş olur. Muslera varken Altay gelmez." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2023, 01:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Veli memiş
Veli memiş - 6 ay Önce

Himm mantıklı

Merdo
Merdo - 6 ay Önce

Altay gibi alt yapılarda tonla kaleci var. Yeterki gören inanan olsun.