Onur Özkan: "Galatasaray teklif yapmış, pazarlıklar başlamış, hayırlı olsun"

Galatasaray'da transferde önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Onur Özkan: "Galatasaray teklif yapmış, pazarlıklar başlamış, hayırlı olsun"

Galatasaray, Mauro Icardi'nin bonservisini almak için PSG ile görüşmelere başlarken Wanda Nara'da yankı uyandıran açıklamalar gelmişti.

A Spor yorumcusu Onur Özkan, Mauro Icardi görüşmeleriyle ilgili yorumlarda bulundu.

Özkan'ın açıklamaları şu şekilde:

"PAZARLIKLAR BAŞLAMIŞ, HAYIRLI OLSUN"

"Ben Wanda Nara'nın açıklamasını gördüğümde şunu düşündüm. Teklif yapılmış, pazarlıklar başlamış, hayırlı olsun. Aklıma gelen ilk buydu."

"TAMAMEN MENAJER TAKTİĞİ"

"Wanda Nara, çok profesyonel. Tamemen menajer taktiği ve Galatasaray tarafında baskı oluşturmak istiyor. Galatasaraylı taraftarlar hemen Wanda Nara'ya mesajlar atmaya başladı. Ne kadar baskı o kadar iyi söZleşme demektir."

"EN İYİ MAAŞI ALMAK İSTİYOR"

"Icardi, olabildiğinde iyi bir sözleşme almak isteyecektir. Muhtemelen son iyi sözleşmesini yapacaktır. Alabildiği en iyi maaşı alarak Galatasaray'da kalmak istiyor."

"GALATASARAY İLK LİG MAÇINA ICARDI'SİZ ÇIKAR"

"Galatasaray camiasını uzun ve yıpratıcı bir süreç bekliyor. Sezon bittiğinde hemen Icardi'nin kalması mümkün değil. Ağustos ayının ortasına kadar bile belki sürebilir. Galatasaray, sezonu Icaardi'siz açar ve ilk lig maçına Icardi'siz çıkar. Son ana kadar Avrupa'nın 5 büyük liginden yüksek maaşlı sözleşme bekleyecektir. Ancak yine de kalma ihtimali daha yüksek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2023, 15:33
YORUM EKLE