Orhan Uluca: "65 milyon Euro'ya transfer olduğunda az olduğunu söylediler, Galatasaray'a uygun"

Galatasaray, orta sahaya Tanguy Ndombele'yi transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

Orhan Uluca: "65 milyon Euro'ya transfer olduğunda az olduğunu söylediler, Galatasaray'a uygun"

Galatasaraylı yorumcu Orhan Uluca, Eski Açık Youtube kanalında Tanguy Ndombele ile ilgili yorumlarda bulundu.

Uluca'nın açıklamaları şu şekilde:

"NE YAPACAĞINI ÇOK İYİ BİLİYOR"

"Ndombele'nin en zirve özelliği; kalabalık arasında merkezden topu alma biçimi, kontrolü. Pres altında pasları ve çalımlarıyla inanılmaz çıkma becerisi vardır. Çok hızlıdır, içgüdüsel olarak ne yapacağını çok iyi biliyor, çok güçlüdür."

"KÜÇÜK MAÇLARDA KÖTÜ SAVUNMA YAPIYOR"

"Ndombele ile ilgili en büyük sıkıntı; topsuz oyunda hiç olmaması, konsantrasyonunun çok düşük olması, büyük maçlarda çok iyi ama küçük maçlarda kötü savunmalar gerçekleştirmesi. Profesyonel yaşam olmamasından dolayı kilo alması."

"PASLARI VE DRİBBLİNGLERİ ÖNGÖRÜLEMEZ"

"Tanguy Ndombele'nin pasları ve dribblingleri öngörülemezdir. Hatta kendisi; 'Saha içinde hesap kitap yapmam, benim her şeyim içgüdüsel olarak gelişir' der."

"65 MİLYON EURO'NUN AZ OLDUĞU SÖYLENDİ"

"Ndombele, 65 milyon Euro'ya Tottenham'a transfer olduğunda 'Bu para bile az, dünyanın en iyi orta sahalarından birisi olur' denecek konumdaydı. Galatasaray profiline uygun, dribblingçi, top taşıyıcı, hatları kıran pasları olan bir profil." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2023, 16:03
YORUM EKLE