Orhan Uluca: "Galatasaray'a alıyorsunuz, yedek olarak bırakamazsınız"

Galatasaray, transferde önemli hamleler yapmaya başladı.

Orhan Uluca: "Galatasaray'a alıyorsunuz, yedek olarak bırakamazsınız"

Galatasaray'ın transferde büyük aşama kat ettiği Leipzig forması giyen İspanyol sol bek Angelino ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Futbol yorumcusu Orhan Uluca, Angelino ile ilgili yorumlarda bulundu.

Uluca'nın açıklamaları şu şekilde:

"SPRİNT DENEMELERİ İNANILMAZ"

"Angelino'nun en iyi yaptığı şey bindirmeleri.. 26.7 ortalamayla oynuyor. Maç başına 30'a yakın sprint denemesi inanılmaz. Böylesine pas, orta kabiliyeti olunca da bu bindirmeler anlam kazanıyor."

"EN BÜYÜK DEFOLARINDAN BİRİ..."

"Angelino'nun dörtlü savunma oynadığı zamanlar oldu, ama dörtlünün sol beki olarak hiçbir teknik direktör görmek istemedi. Dörtlü oynadığı çoğu maçta takımı kaybetti. Oyuncunun en büyük defolarından birisi."

"PAREDES TRANSFERİ ONUN İÇİN MANTIKLI"

"Angelino'nun eksileri aslında Paredes transferini mantıklı hale getiriyor. Paredes iki stoperin arasına çoğunlukla gelir. Dengeleyici bir oyun strateji gerekir. Savunma bilinci aslında taktiksel olarak iyidir Angelino'nun ama hücuma konsantre."

"DÖRTLÜ SAVUNMA BEKİ OLARAK MANTIKLI DEĞİL"

"Angelino'nun 2021 yılından bu yana dörtlü savunma oynayıp sol bek oynadığı maç sayısı az (4 maç 3 mağlubiyet 1 beraberlik). Dörtlü savunmanın sol beki olarak mantıklı değil ama hücumu City, Bayern seviyesi."

"YEDEK BIRAKAMZSINIZ"

"Angelino, sürekli oynamak isteyen bir oyuncu. Oynamadığı zamanlar, problem çıkarıyor. Leipzig, bir gün Angelino'nun sakatlandığına dair açıklama yapıyor, Angelino ment atarak 'Hayır, gayet iyiyim' diyor. Alıyorsanız, yedekte kolay bırakamazsınız."

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2023, 11:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet sav
Ahmet sav - 11 ay Önce

Sana ne kimsin sen yönetim eleştiriyorsun